Migranți din Kosovo, prinși la frontiera de vest în timp ce încercau...

Migranți din Kosovo, prinși la frontiera de vest în timp ce încercau să intre ilegal în România

0
DISTRIBUIȚI

migranti politia de frontiera 111

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au depistat noaptea trecută trei cetăţeni din Kosovo care intenţionau să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde.

Poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara şi poliţişti din cadrul secţiei 8 de Poliţie Deta au declanşat o acţiune specifică, pe linia combaterii migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere, în urma căreia au procedat la interceptarea şi reţinerea a trei persoane în apropierea frontierei cu ţara vecină, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Moraviţa, pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt trei bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani.


Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei şi s-au deplasat pe jos, din Serbia, peste câmp.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei trei bărbaţi urmând să fie predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, fiind luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.