Mitropolitul Banatului, sprijin pentru a schimba fața Spitalului Județean Timișoara. Ce vrea...

Mitropolitul Banatului, sprijin pentru a schimba fața Spitalului Județean Timișoara. Ce vrea să facă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-691646399">
La Spitalul Județean Timișoara a avut loc Serbarea Crăciunului
La Spitalul Județean Timișoara a avut loc Serbarea Crăciunului

Mitropolitul Banatului continuă să dea o mână de ajutor comunității. Astfel, după ce a donat două case unor familii nevoiașe din Timiș și s-a implicat de fiecare dată când a putut pentru a rezolva problemele unităților medicale din Timișoara, acum vrea să schimbe și fața spitalului județean.

Prin urmare, IPS Ioan Selejan a declarat, astăzi, la Serbarea Crăciunului organizată în Amfiteatrul Spitalului Județean Timișoara, că este dispus să trimită pictori în unitatea medicală. Asta după ce un artist plastic a donat spitalului o lucrare.

“Apreciez gestul pictorului care a făcut această donație și cât de inspirat a fost că a făcut un tablou viu, nu este o natură moartă, ci o pictură vie. Ar trebui să nu ne lăsăm mai prejos ca ceilalți artiști care au spus că vor acorda și ei câte un tablou spitalului. Dacă ne acordați o anumită suprafață pe un perete, noi suntem dispuși să trimitem un pictor care să picteze direct pe zidul spitalului. Chiar până de Paști am putea să aranjăm un spațiu pe care să știm că îl pictăm”, a precizat Mitropolitul Banatului.

Prezent la Serbarea Crăciunului, Marius Craina, managerul unității medicale, a ținut să-i mulțumească lui IPS Ioan Selejan pentru faptul că “multe din ce s-au întâmplat în spital i se datorează”.

În cadrul evenimentului desfășurat în amfiteatrul spitalului, copiii angajaților au primit cadouri de la Moș Crăciun și au participat la un concert de colinde.

Anual, peste 50.000 de pacienți din vestul țării trec pragul Spitalului Județean Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.