Noi detalii în cazul MĂCELULUI comis de un tânăr din Timișoara într-un...

Noi detalii în cazul MĂCELULUI comis de un tânăr din Timișoara într-un sat din Dolj. Vezi ce au aflat anchetatorii

1
DISTRIBUIȚI

politia-nu-treceti

Noi informații descoperite de procurori indică faptul că evenimentul tragic din satul doljean Palilula, unde un tânăr din Timișoara a împușcat patru persoane, a avut și un „prolog”. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, atacatorul s-ar fi certat cu vecinii săi şi ar fi încercat să-i intimideze cu o sabie și o bâtă de baseball. După această altercație, bărbatul a promis că se va răzbuna, povestesc martorii, citați de Digi24.

„Mortul și cu doi veri ai lui au trecut să iasă acasă, iar el a ieşit cu sabia şi cu un ciomag dinăla de care au şoferii. Prima dată, şi ei i-au ţinut calea. Unu i-a luat sabia şi i-a aruncat-o în maşină.


Şi el a zis: stai mă că vă achit eu pe voi”, a povestit un sătean pentru sursa citată, incidentul fiind confirmat de procurori.

„Vă spuneam de conflict că a fost unul spontan, generat de această dispută. A fost în două episoade, întâi în jurul orelor 14.00. Sunt doi martori și două victime. Aceste patru persoane au avut conflictul cu autorul”, a spus procurorul Cristian Ciolacu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Apropiaţii spun că bărbatul ar fi avut probleme psihice şi ar fi urmat tratament. „Cu siguranţă au fost tensiuni acumulate şi neexprimate care în acel moment au explodat. Cred că a fost de fapt un pretext. Se putea întâmpla, dacă nu în acea situaţie, într-o cu totul altă situaţie poate mult diferite, ca el să aibă aceste ieşiri, aceste agresivităţi extreme”, a explicat psihoterapeutul Irina Gruia pentru Digi24.

Anchetatorii au găsit în casa criminalului 15 pistoale și 1.000 de cartușe. Soţia lui spune că nu a ştiut nimic despre pasiunea pentru arme a bărbatului şi că atelierul în care ţinea arsenalul a fost tot timpul încuiat.

Oamenii din zonă spun că au auzit două zgomote puternice care semănau cu focuri de armă şi cu o seară înainte. Poliţiştii spun însă că nu a reclamat nimeni acest incident. Un sătean a mărturisit pentru sursa citată că a crezut că e vorba de petarde aprinse de copii.

Cele două victime care au supraviețuit atacului sunt în continuare internate la Spitalul Județean de Urgență din Craiova şi se află în afara oricărui pericol. Unul dintre bărbaţi a fost împuşcat în faţă, iar celălalt în braţ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.