Peripețiile unui taximetrist din Timișoara. Vezi cum a fost agresat de un...

Peripețiile unui taximetrist din Timișoara. Vezi cum a fost agresat de un client care i-a dat un leu pentru o cursă de 50 de lei

0
DISTRIBUIȚI

politia-masina-cfl

Cursă cu peripeții pentru un taximetrist din Timișoara, care, după o cursă lungă, s-a trezit atacat în loc să-și primească banii.

Întâmplarea a avut loc în această dimineață, in jurul orei 5.00, când șoferul de taxi a luat patru clienți amețiți bine de aburii alcoolului, de la o pensiune din localitatea Covaci, aflată la câțiva kilometri de Timișoara.


Trei dintre aceștia au coborât imediat după intrarea în oraș, pe Calea Aradului, iar ultimul și-a continuat călătoria până în partea opusă a urbei, pe Calea Buziașului.

Ajuns în fața locuinței, pasagerul i-a cerut taximetristului bon fiscal pentru contavaloarea călătoriei. În loc de 51 de lei cât a costat călătoria, bărbatul i-a dat doar un leu și a plecat spre casă. Șoferul s-a luat după el, cerându-i și restul banilor. Băut bine, clientul a început să-l înjure și ajuns în curtea casei a început să arunce cu… ghivece de flori în taximetrist.

Angajatul firmei de taxi s-a dus glonț la Secția 2 de Poliție, unde a depus o plângere. După ce se va trezi din beție, agresorul cu ghivece va trebui să dea explicații în fața polițiștilor.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.