Piețele din Timișoara, pline de brazi de Crăciun, iar prețurile sunt negociabile....

Piețele din Timișoara, pline de brazi de Crăciun, iar prețurile sunt negociabile. Cât costă un pom în ghiveci FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-92380490">
brazi
Prețul brazilor diferă în funcție de înălțime și de bogăția coroanei.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, piețele din Timișoara sunt pline de brazi. Astfel, locuitorii din capitala Banatului care doresc să împodobească un pom natural de sărbători au de unde alege, iar prețurile sunt negociabile.

De exemplu, în Piața 700 din Timișoara, sunt comercializați sute de brazi naturali. Prețurile variază în funcție de înălțime, dar și de bogăția coroanei. Prin urmare, pentru un brad de aproximativ un metru, comercianții cer 100 lei, dar timișorenii pot pleca acasă cu el și dacă plătesc 50 lei, pentru că prețurile sunt negociabile.

Cel mai scump brad costă în jur de 250 lei și are aproximativ trei metri. În piețele din Timișoara se vând și brazi argintii, care sunt puțin mai scumpi, dar și în ghiveci, iar prețurile încep de la 130 lei.

Persoanele care nu-şi permit să cumpere un pom de Crăciun, dar vor ca în locuinţa lor să miroase a brad de sărbători, pot cumpăra crenguţe, care se vând cu câțiva lei, în funcţie de mărime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.