PNL Timiș le cere pesediștilor timișeni să se delimiteze de campania națională...

PNL Timiș le cere pesediștilor timișeni să se delimiteze de campania națională agresivă a PSD (P)

0
DISTRIBUIȚI

vizual-slogan-final-landscape-cu-cod-1

 În debutul ultimei săptămâni de campanie electorală, organizația județeană PNL Timiș a făcut un apel public pentru o dezbatere electorală civilizată.

Într-o postare pe pagina de Facebook a liberalilor timișeni, se arată că „discursul liderilor naționali ai Partidului Social Democrat a depășit limitele unei dezbateri politice decente. Jignirile, atacurile la persoană, discursul de o agresivitate ieșită din comun sunt la ordinea zilei în rândul unora dintre vocile importante ale acestui partid”.

PNL Timiș consideră că această campanie de atac și dezinformare a PSD are 2 vectori naționali – actualul președinte pesedist Liviu Dragnea și fostul președinte pesedist, Victor Ponta. „Liviu Dragnea sfidează dreptul la informare al alegătorilor români prin refuzul de a accepta o dezbatere electorală cu PNL pe tema programelor de guvernare.


În paralel, cu mandat clar de la vârful partidului, Victor Ponta împroșcă noroi – invective, minciuni, atacuri josnice – în adversarii politici”, afirmă liberalii din Timiș.

Ei acuză faptul că PSD-ul aflat sub conducerea lui Dragnea „a atins un nou apogeu al inadecvării și al agresivității, uitând că atitudinea similară i-a costat scump în 2014. Este cu atât mai grav cu cât ne aflăm în ultima săptămână a campaniei electorale, în care partidele ar trebui să facă eforturi pentru a motiva cetățenii să meargă la urne, nu pentru a-i îndepărta cu mesaje care poluează atmosfera politică”.

Organizația PNL Timiș cere în acest context pesediștilor timișeni „să se delimiteze în mod public de stilul acesta de a face politică”. Ei le-au cerut celor din PSD Timiș să demonstreze „că au curajul să se bată pentru acest județ, inclusiv cu liderii naționali ai partidului, care nu au avut niciodată la inimă Vestul țării”. Liberalii își exprimă de asemenea încrederea că „grosolănia, invectivele și batjocura nu au avut și nu vor avea niciodată căutare la electoratul timișean”.

Apelul PNL Timiș vine în continuarea mesajului președintei liberalilor, Alina Gorghiu, care a subliniat și ea agresivitatea electorală a PSD, considerând-o un semn că pesediștii se tem de voturile românilor și vor să-i țină acasă pe 11 decembrie prin atacuri și manipulări care dezamăgesc cetățenii și cresc absenteismul.

Publicat la comanda PNL de către Boța Dragoș Pressalert PFA Cod Mandatar Financiar: 11160004