Poliţiştii timișeni, în alertă la trecerea în noul an: dispozitivul a fost...

Poliţiştii timișeni, în alertă la trecerea în noul an: dispozitivul a fost suplimentat cu sute de oameni ai legii

0
DISTRIBUIȚI

Vacanţa de Revelion de care se bucură mulţi români înseamnă muncă la foc continuu pentru poliţiştii timişeni. Dispozitivul oamenilor legii a fost suplimentat cu 600 de persoane pentru zilele în care românii sărbătoresc trecerea în Noul An.

De mâine şi până luni, inclusiv, aproape 600 de poliţişti vor acționa, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a intervini atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, aproape 350 sunt poliţişti de ordine publică, peste 100 de poliţişti sunt de la rutieră, iar restul sunt de la alte structuri, respectiv: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.


Poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică în locurile în care se vor organiza manifestările specifice sărbătorilor de iarnă, fiind pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot  afecta liniştea cetăţenilor şi, totodată, să intervină atunci când situaţia o va impune.

De asemenea, poliţiştii de la Rutiera vor acţiona pe întreaga reţea de drumuri, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice. Vor fi folosite toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier Timiş, în vederea prevenirii excesului de viteză.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.