Primarul Robu vrea să facă experimente în trafic, la Pasajul Jiul. Cum...

Primarul Robu vrea să facă experimente în trafic, la Pasajul Jiul. Cum se va circula mâine

0
DISTRIBUIȚI

pasajul jiul lucrari 3

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, anunță că se va face un experiment în trafic, la pasajul Jiul, începând de mâine. Astfel, potrivit edilului-șef, va fi încercat un sistem de control al traficului.

“Probabil că de mâine vom putea să-l și vedem, să facem teste.


Încercăm un sistem de control al traficului în intersecție care să permită ca pe o anumită secvență de timp pe ambele benzi prin subpasaj să se vină din Circumvalațiunii spre Republicii. Unele mașini vor putea să meargă pe bretea înspre gară, să avanseze până pe Republicii, să traverseze pasajul Jiul sau să facă stânga înspre spitalul de copii. Într-o altă secvență, semafoarele vor face ca ambele benzi din pasaj să funcționeze în sensul înspre Circumvalațiunii. Pe o bandă se va circula o secvență într-un sens, o secvență în alt sens”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei nu știe dacă în urma implementării acestui sistem se va observa o îmbunătățire semnificativă a traficului. ”Nu va fi ceva spectaculos, noi vrem să încercăm să fluidizăm traficul. Dacă ideea nu e bună, renunțăm la ea. Se vor face și marcaje speciale, astfel încât șoferii să știe cum pot circula”, a conchis Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.