Revolta slugilor

Revolta slugilor

2
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Nimic nu a fost mai umilitor pentru ”Profesor Universitar Doctor Honoris Causa, Nicolae Robu, Primarul Timișoarei” decât să fie înfierat cu mânie proletară, în ședința Biroului Permanent Județean, de către pupincuriștii lui. De anonimii pe care i-a adus în PNL și i-a impus pe liste în numele meritocrației pe care a clamat-o.


De cei care ani de zile i-au sorbit discursurile sforăitoare și i-au dat like pe Facebook și în miez de noapte ca să fie el, DictatoRobu, mulțumit de succesul virtual. De cei care și-au pierdut timpul și banii ca să-i intre în grații și să mai înhațe o halcă din banii publici. De cei care ani de zile au fost preș în fața lui și au tăcut complice, ca niște slugi preasupuse, la toate înjurăturile trimise către prostul electorat care nu se ridica la standardele înalte ale primarului sau către jurnaliștii care-și permiteau luxul de a pune întrebări incomode.

Acum, au devenit curajoase și gălăgioase. Pentru că au simțit mirosul puterii la care nici nu mai visau de mult. La cum s-au obișnuit, vor deveni la fel de tăcute în momentul în care o să apară noul jupân. Până atunci, hărmălaie.

 

2 COMENTARII

  1. Nea Boța, se scrie până atunci, hărmălaie. Virgula se folosește în propozițiile eliptice de predicat. Cât despre slugi, te apleci asupra subiectului mai mult decât merită.

  2. Degeaba demisia ca i-a propulsat in parlament ca reprezentand Timisul pe parașuta alina , pe nulitatea popescu , pe posibilul plagiator pirtea , pe gura mare ardelean așa ca vai de noi cu asemenea ratați .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.