Ritmuri electronice de sărbători alături de Ovijay şi Andreas Sam. Vezi unde...

Ritmuri electronice de sărbători alături de Ovijay şi Andreas Sam. Vezi unde va avea loc petrecerea

0
DISTRIBUIȚI
Ovijay şi Andreas Sam vor fi invitaţii petrecerii Together Before Christmas
Ovijay şi Andreas Sam vor fi invitaţii petrecerii Together Before Christmas

Amatorii de petreceri electronice din Timişoara sunt aşteptaţi la un eveniment deosebit care poartă numele de Together Before Christmas, care va avea loc joi 22 decembrie, de la ora 23.00, la No Name Room. Invitaţii acestui party sunt Ovijay şi Andreas Sam, iar intrarea este liberă.

Născut în data de 14 februarie 1985, la Timișoara, Ovijay a luat contact cu viaţa de noapte prin 1999 în clubul Evolution şi a editat câteva track-uri care au avut parte de succes în rândul amatorilor de muzică electronică.


La capitolul influenţe, el îi menţionează pe Jeff Mills, Luciano sau Frankie Knuckles.

Andreas Sam s-a născut în 1991 la Salonic (Grecia) şi a avut apariţii alături de Aaaron, Superlover, Dario Dattis, Teenage Mutants sau Ninetoes. Ca şi producător de muzică, Andreas Sam a lansat compoziţii la label-uri din SUA, Marea Britanie, Grecia sau Lituania. Andreas Sam şi Julyan Dubson au editat melodia „Carribean Spirit“, care a fost semnată de către una din cele mai respectabile case de discuri din Statele Unite Ale Americii, Kingstreet Sounds din New York. Melodia a fost inclusă într-un E.P.-ul editat de casa de discuri americană în cursul lunii decembrie a anului trecut, care mai cuprinde piese ale unor artişti ca Uff Legere, Edmond Binoge, Dan McGee şi Hot Lipps Inc. DJ-ul grec care a venit în oraşul nostru acum şase ani, din Salonic, s-a acomodat cât se poate de bine cu viaţa de noapte din Timişoara şi pregăteşte pentru viitorul apropiat câteva proiecte interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.