Robu s-a sucit: vrea să colaboreze cu guvernul PSD. Vezi ce mărturisire...

Robu s-a sucit: vrea să colaboreze cu guvernul PSD. Vezi ce mărturisire a făcut despre mitingul pentru centură

0
DISTRIBUIȚI

robu simonis cojocari

Înfrângerea suferită de PNL la alegerile parlamentare a schimbat complet discursul primarului Timişoare, Nicolae Robu, faţă de PSD.

Dacă înainte pesediştii erau consideraţi de edil „ciuma roşie”, acum acesta speră că guvernul PSD va colabora cu administraţia locală din Timişoara în proiectul centurii de Sud. După ce a folosit tema ca subiect de campanie electorală având o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, şi cu fosta lideră a PNL Alina Gorghiu, care la acea dată candida pentru un loc de senator de Timiş, acum Robu spune că problema nu este deloc una politică. Mai mult, deşi luni în şir a declarat că mitingul organizat de el la finele lunii septembrie pentru a cere finanţare pentru centură nu a fost unul politic, acum, edilul a admis că la acţiune au luat parte numai membri de partid.

„Trebuie să se facă.


Dacă vrem să avem obiectivul, atunci trebuie să fim şi solidari şi proactivi. Dacă o să fim ca la mitingul pe care l-am organizat, 500 de persoane prezente şi aceia membri PNL aproape toţi, am spus aproape toţi că într-adevăr mai eraţi şi dumneavoastră jurnaliştii pe acolo, atunci sigur că eu pot să primesc replica de fapt timişorenii nu vor centură. Eu sper ca acest obiectiv care a fost inclus şi în Master Planul pe Transporturi şi care este în planul de investiţii al CNAIR acum cu termene foarte clare pe care eu le-am prezentat înainte de alegeri, să nu ne trezim acum că având un guvern care e pe poziţii adverse din punct de vedere politic faţă de poziţia mea încurcă politica cu administraţia. Administraţia trebuie să îşi urmeze cursul ei firesc şi noi trebuie să colaborăm la toate niveluri indiferent de apartenenţa politică, eu aşa am văzut lucrurile în permanenţă şi aşa le văd”, a declarat Robu.

Detalii leagate de graficul de realizare a centurii de Sud puteţi citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.