Robu sare la gâtul lui Dănuţ Groza: „Ăsta este un oportunist, s-a...

Robu sare la gâtul lui Dănuţ Groza: „Ăsta este un oportunist, s-a lipit de PNL că așa a simțit el că e vântul cel mai prielnic”. Vezi ce regretă

0
DISTRIBUIȚI

robu dna

Demisionar de la conducerea PNL Timiș după rezultatele de la alegerile parlamentare din Timiş, Nicolae Robu continuă să facă dezvăluiri legate de conflictele pe care până acum câteva zile le ţinea secrete. Principalul său motiv de nemulţumire? Dănuț Groza, primarul din Sânnicolau Mare.

„Ei bine, la noi în filială a fost și o atmosferă de vreo jumătate de an, pe care eu am făcut tot posibilul să o tolerez, să o corectez. Sunt oameni cu care nu se poate nicidecum face echipă, că sunt pe un alt nivel de abordare a lucrurilor, ca să fiu eufemistic. (…) Dar, pe de altă parte, am vrut să arăt și că eu nu pot accepta să fiu președintele unor oameni ca unul dintre cei ce a creat tensiuni în partid de jumătate de an încoace și a creat aceleași tensiuni și în PDL pe vremuri. O să demonstreze viitorul ce fel de om este. Nu pot să fiu alături de oricine, eu nu țin la funcția de președinte, pentru că atunci când am devenit președintele filialei Timiș a PNL am fost rugat insistent și a durat foarte mult munca de lămurire cu mine ca să preiau conducerea. Dar nu accept să fiu președinte al unor oameni care sunt peste nivelul meu de exigență ca și caracter.


Nu vorbesc aici de studii, nu vorbesc de profesii, vorbesc de caracter”, a declarat Nicolae Robu.

Liberalul spune că regretă că a procedat democratic și nu a spus piciorul în prag atunci când a venit vorba de derapajele din PNL Timiș. „Regret că nu l-am dat afară pe acest individ care a adus foarte mari deservicii partidului, și prin ieșirile în afara partidului, pe care le-a avut, și prin ceea ce a făcut în interiorul partidului. Acest om, la alegerile prezidențiale, la turul 1, a făcut campanie pentru Elena Udrea, nu pentru Klaus Iohannis. Păi ce, ăsta este om de partid? Ăsta este un oportunist, că s-a lipit de PNL acum că așa a simțit el că e vântul cel mai prielnic. Dacă ar fi câștigat Elena Udrea la primul tur de la prezidențiale, nu avea nicio treabă cu PNL la ora actuală. (…) Ce fel de om poate fi acesta? Mi-e lehamite să-i spun numele. Tocmai că de la conflictul dintre acest om și Alin Popoviciu, prin ricoșeu, a ajuns acest individ să-mi poarte mie de grijă, pentru că i-am dat lui Popoviciu o șansă la reabilitare. Chiar nu sunt de nivelul să mă preocupe acest individ, îl las în plata Domnului. PNL Timiș are acum de ales. Eu nu mai accept să fac absolut nimic, nu mai intru nici măcar în sediu, câtă vreme este acest individ membru al PNL”, a mai comentat Robu.

Amintim că ieri, primarul anunța că este posibil să intre în cursa pentru Primăria Timișoara din postura de candidat independent în anul 2020. Conflictul dintre Groza şi Robu a izbucnit în timpul întocmirii listelor pentru alegerile parlamentare, atunci când primarii PDL ar vrut ca unul din candidaţi să fie Petru Roman, primarul din Deta. Robu s-a opus, deoarece Roman are probleme cu legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.