Robu, sfaturi pentru PSD şi Iohannis după respingerea propunerii de premier al...

Robu, sfaturi pentru PSD şi Iohannis după respingerea propunerii de premier al României

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a comentat contextul respingerii propunerii PSD pentru funcţia de premier, de către preşedintele Klaus Iohannis. Robu este de părere că Iohannis şi-a asumat o decizie în acord cu prerogativelor ce-i revin conform Constituției și legilor țării.

„Așa cum am declarat public după aflarea nominalizării d-nei Sevil Shhaideh, cunoașterea mea asupra Domniei Sale este una pozitivă, dar, departe de a fi exhaustivă, ea limitându-se la competențele sale tehnice și la atitudinea în relaționare, etalate din postura de Secretar de Stat și Ministru în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.


Știindu-l pe Președintele Iohannis drept un om riguros, presupun că respingerea de către Domnia Sa a d-nei Sevil Shhaideh este întemeiată pe rațiuni pe care Domnia Sa le poate susține oricând, desigur, nu neapărat public – dacă ele nu sunt comunicabile public și, cel mai probabil, nu sunt – , deși, ca oricărui cetățean, recunosc că și mie mi-ar plăcea să le cunosc”, a scris Robu pe Facebook.

Acesta a oferit şi nişte sfaturi actorilor scandalului mediatic, atenţionând că legitimitatea preşedintelui Iohannis nu este cu nimic mai prejos decât cea a PSD şi ALDE, fiind obţinută tot prin vot din partea românilor. „În situația creată, consider că PSD trebuie să pună în prim-plan interesele României și nu altceva și să renunțe la această dispută păguboasă cu Președintele Iohannis. Președintele, la rândul său, trebuie să cheme liderii PSD la o discuție la care să explice atâta cât poate fi explicat poziția adoptată. Încercarea PSD de a capitaliza momentul în dauna Președintelui Iohannis, cu învinuirea acestuia pentru nemajorarea salariilor promisă în campania electorală reprezintă un demers pur politicianist evident, câtă vreme nerespectarea de către PSD a angajamentelor electorale ține deja de o foarte lungă tradiție a casei”, a mai scris Robu.

1 COMENTARIU

  1. dute dracului , mai catranitule ! dupa ce ai facut praf pdnl -ul , te-ai apucat sa fii mama omida ? nu vezi ca ai fost dat afara din partid ca un gunoit !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.