Rockerii timișoreni au sărbătorit ziua naţională cu „metale” ucrainene: spectacol de nota...

Rockerii timișoreni au sărbătorit ziua naţională cu „metale” ucrainene: spectacol de nota 10 cu Jinjer FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_256047" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">Formaţia ucraineeană Jinjer a susţinut un concert extraordinar la Timişoara
Formaţia ucraineeană Jinjer a susţinut un concert extraordinar la Timişoara

Amatorii de rock din Timişoara au avut parte de un concert extraordinar desfăşurat în seara zilei de 1 decembrie, la clubul Daos, în cadrul căruia la faţa locului au cântat formaţiile Jinjer din Ucraina şi Invader din România.

Evenimentul a debutat cu porţia de melodic death – metal „servită“ de formaţia Invader, care a câştigat primul loc la festivalul Posada Rock din acest an. Trupa formată acum trei ani a editat E.P.-ul „Sons Of a Dying Sun” şi abordează o muzică inspirată din nume ca Hypocrisy, At The Gates sau Obituary. Recitalul lor din Timişoara a avut parte de succes, cei prezenţi răsplătindu-i cu aplauze binemeritate.

Recitalul formaţiei ucrainiene Jinjer a reuşit să creeze o atmosferă cât se poate de fierbinte la faţa locului, combinaţia de hardcore, metal şi reggae abordată de ei fiind savurată pe deplin de public. Fără îndoială, una din atracţiile trupei o reprezintă vocea solistei Tatiana Shmailyuk, care oscilează cât se poate de abil între inflexiunile Sandrei Nasic din Guano Apes (care dealtfel este una din preferatele ei) sau cele ale solistei Shamaya Otep. După concert, membrii trupei au acordat o autografe şi s-au fotografiat alături de fanii lor, iar distracţia a continuat cu un party pus la cale de organizatorii evenimentului.

Foto: Alexandra Ungureanu (Element Ics)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.