S-a deschis oficial sezonul de schi în stațiunile montane Straja și Muntele...

S-a deschis oficial sezonul de schi în stațiunile montane Straja și Muntele Mic din vestul țării. Vezi unde a fost inaugurat un nou telescaun FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1790977642">
straja
S-a deschis sezonul de schi la Straja

Vești excelente pentru iubitorii sporturilor de iarnă din vestul țării. Astăzi, 17 decembrie, s-a deschis în mod oficial sezonul de schi în stațiunile montane Straja, județul Hunedoara, și Muntele Mic, județul Caraș-Severin. Astfel, mii de turiști sunt așteptați, în acest sfârșit de săptămână, la munte, pentru a se bucura de zăpadă.

Straja este cea mai importantă stațiune din județul Hunedoara, iar deschiderea noului sezon de schi vine și cu o surpriză pentru turiști. Este vorba de inaugurarea unui nou telescaun, pe Pârtia Constantinescu, care a fost amenajat de un privat. Traseul noului telescaun are o lungime de 1,2 kilometri.

„Sâmbătă, 17 decembrie, deschidem oficial sezonul de schi în Staţiunea Straja! Începând cu orele 14.00, vă aşteptăm cu muzică, DJ, dansatori, iar de la orele 17.00 am pregătit un spectaculos foc de artificii. Cei care nu au aflat încă de noul telescaun, sunt aşteptaţi la inaugurarea lui”, transmite Asociația Pro Straja pe Facebook. În stațiunea Straja sunt amenajate 12 pârtii, pentru schi și snowboard, fiecare fiind echipată cu instalație de transport pe cablu.

muntele mic

Sezonul de schi s-a deschis oficial, astăzi, și în stațiunea montană Muntele Mic, drumul fiind practicabil până sus. „Se poate urca și fără lanțuri, dacă aveți experiență în drumuri de munte, pârtiile sunt bătute, teleschiurile funcționează și, ca noutate, ne așteptăm cât de curând să fie pus în funcțiune și un telescaun pe o pârtie dotată și cu tunuri de zăpadă. Lucrările sunt gata în proporție de 95%”, anunță administratorii paginii de Facebook Muntele Mic.

La Muntele Mic, turiștii găsesc șase pârtii de schi, care au un grad de dificultate mediu.

Foto: Complex Montana și Muntele Mic online

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.