S-a stricat din nou Armonia, la Timișoara: tramvai blocat pe şine în...

S-a stricat din nou Armonia, la Timișoara: tramvai blocat pe şine în apropiere de Gara de Nord UPDATE Ce spune RATT FOTO

2
DISTRIBUIȚI

15590554_1539723219378126_6365688602015181144_n

S-a întâmplat din nou. Un tramvai Armonia s-a stricat luni la prânz. Incidentul a avut loc în apropiere de Gara de Nord din Timişoara.

Tramvaiul, de pe linia 9, s-a ridicat pur şi simplu de pe şine în zona de mijloc. Mijlocul de transport în comun a fost evacuat.

Aceasta nu este prima dată când una dintre garniturile recent reabilitate se defectează pe traseu. La mijlocul lunii noiembrie, un tramvai Armonia s-a blocat pe șine chiar în centrul Timișoarei, fiind tractat apoi de o basculantă, iar câteva zile mai târziu situația s-a repetat, un tramvai blocat încurcând circulația în zona Dâmbovița.

feature-31

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Potrivit reprezentantolor RATT, tramvaiul de pe linia 9 s-a defectat în zona burdufului, la ora 12.00.


Călătorii au fost evacuați din mijlocul de transport, iar la fața locului a fost trimisă o echipă de intervenție, care urmează să tracteze tramvaiul spre depou. Până când se va întâmpla acest lucru, circulația pe linia 9 este blocată.

UPDATE 2 Circulația tramvaielor a revenit la normal după aproximativ două ore.

Foto: Sebastian Tătaru

2 COMENTARII

  1. Care circulatie blocata DOAR pe linia 9 stimati ziaristi? Un tramvai defect blocheaza o SINA si implicit TOATE TRAMVAIELE care cicula pe acel TRASEU comun! Deci blocat era si traseul liniei 1 care intamplator tot pe aceeasi linie circula! Mai invatati sa va exprimati corect…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.