Săptămână încărcată pentru The Weekend Band: două concerte şi două videoclipuri noi...

Săptămână încărcată pentru The Weekend Band: două concerte şi două videoclipuri noi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia timişoreană The Weekend Band are o săptămână cât se poate de încărcată, zilele acestea băieţii având parte de două concerte şi filmări pentru două videoclipuri.
Formaţia timişoreană The Weekend Band are o săptămână cât se poate de încărcată, zilele acestea băieţii având parte de două concerte şi filmări pentru două videoclipuri.

Formaţia timişoreană The Weekend Band are o săptămână cât se poate de încărcată, zilele acestea băieţii având parte de două concerte şi filmări pentru două videoclipuri. În cursul zilei de luni, formaţia a înregistrat videoclipul pentru piesa Strop de Cafea, care va fi lansat în luna ianuarie a anului viitor. „Piesa este deja la radio: Acesta este single-ul nostru cu numărul 5, pe care urmează sa-l vedeți și cu videoclip, și ne mândrim ca la aceasta piesa am colaborat cu Pedja Pejic, un cunoscut chitarist și producător din Novi Sad, Serbia, în studioul lui am înregistrat și melodia.“; ne-a  declarat Răzvan Munteanu, solistul trupei.

Miercuri seara, The Weekend Band a cântat la deschiderea Tucano Coffee, iar sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 18.30, trupa va susţine un nou concert în cadrul manifestărilor Târgului de Crăciun, care se desfăşoară în Piaţa Operei. Cu această ocazie, formaţia va înregistra un nou videoclip şi îşi invită fanii să participe la filmări.


„The Weekend Band vă invită să veniți, cu mic cu mare, la filmare. Dorim să filmăm un nou videoclip pentru piesa Adio, piesă la care am colaborat foarte bine cu Vladimir Pocorschi şi Marius Moga. Vă așteptăm la Târgul de Crăciun din Piaţa Operei și vă promitem și o colindă rock&roll! Mulțumim Casei de Cultură a Municipiului Timișoara și organizatorilor evenimentului pentru sprijinul acordat în realizarea acestui videoclip. Vă rugăm frumos să nu întârziați, suntem totuși în deschiderea serii și avem doar 30 de minute, asa ca va așteptăm la fix”, a transmis solistul trupei, Răzvan Munteanu.

În cursul acestei veri, formaţia timişoreană The Weekend Band a lansat un nou single care are parte de videoclip, „Generaţia Cernobîl”. „Este o piesă manifest, inspirată din viaţa de zi cu zi, care vorbeşte despre schimbare şi despre România. Au trecut 30 de ani de la explozia de la Cernobîl si 10 luni de la protestele de după Colectiv, o parte din mesajul piesei a fost strigat şi în stradă de tinerii protestatari. În videoclip apar 45 de persoane şi personaje, din toate categoriile sociale şi de vârste diferite, care împreună cu noi alcătuiesc acestă nouă generaţie care schimbă naţia. Generaţia Cernobîl este o metaforă şi un protest muzical îndreptat atât împotriva clasei politice, a corporaţiilor, a poluarii dar şi a industriei muzicale din România“, au explicat membrii trupei. Producţia videoclipului a fost realizată de Anghel Brothers Studio, iar masterizarea a fost realizată de Alin Luculescu.

Formaţia The Weekend Band este alcătuită din Răzvan Munteanu – voce, Vincenţiu Ghergulov – clape, Marios Fulop – tobe, Tibor Aranyi – bass şi Alexandru Bejenaru – chitară.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.