Încă o remiză pentru SCM Politehnica în Liga Zimbrilor. De ce consideră...

Încă o remiză pentru SCM Politehnica în Liga Zimbrilor. De ce consideră antrenorul Pero Milosevic că rezultatul de la Călărași e important

0
DISTRIBUIȚI
scm poli calarasi (3)
SCM Poli

Handbaliștii alb-violeți nu s-au vindecat de ”sindromul egalurilor”, fiind lideri la acest capitol în Liga Zimbrilor. După 19-19 acasă cu Dobrogea Sud, SCM Politehnica Timișoara a obținut un punct tot în urma unui gol marcat pe final, de această dată în fief-ul Dunării Călărași, scor 28-28. Echipa pregătită de Pero Milosevic va încheia anul cu două partide importante pe teren propriu.

Jocul de la Călărași, echipă pentru care au marcat azi și doi foști poliști medaliați cu bronz în sezonul trecut, Irakli Chikovani – chiar golgheterul partidei cu opt reușite, respectiv Iulian Halcă, a fost destul de echilibrat în prima parte. La pauză Poli avea însă un avantaj bun, de trei goluri: 16-13.

Precum în ultimele partide finalul a fost palpitant iar alb-violeții au trebuit să se mulțumească în cele din urmă cu o nouă remiză. Marko Simovic reușind de această dată golul care a păstrat un punct în tabăra Politehnicii.


Echipa bănățeană a căzut însă în clasament sub Suceava și, momentan, în afara locurilor de play-off după 15 runde și o linie de clasament ”echilibrată” (5 victorii, 5 egaluri și 5 înfrângeri).

”Nu am evoluat rău, am controlat în unele perioade jocul, l-am anihilat pe Chikovani, dar apoi am mai și greșit în atac atunci când puteam să ne distanțăm decisiv. Am jucat și cu Fenici, care nu s-a pregătit complet pe parcursul săptămânii, din cauza unei afecțiuni musculare ce l-a ținut de la meciul contra Constanței. Rezultatul de egalitate ne menține la șase puncte avantaj față de cei din Călărași; e important că nu s-a micșorat această distanță”, a declarat după meci Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Poli.

Marcatori:

SCM Politehnica: Marjanovic 7 goluri, Milosevic 6, Lasica 5, Fenici 3, Santeiu 3, Lazarov 2, Pejovic 1 și Simovic 1;

Dunărea Călărași: Chikovani 8, Gavriloaia 7, Acatrinei 4, Dospinescu 3, Kurilenko 3, Ignat 1, Halcă 1, Gurkovski 1.

Nevoie de victorii

SCM Poli mai are în 2016 două partide important pe teren propriu. Miercuri (ora 16), timișorenii primesc replica Vasluiului, tot în campionat. Pentru ca peste o săptămână să aibă un nou derby cu Reșița, de această dată în Cupă, sâmbătă, 17 decembrie (ora 12).

”Vom face tot posibilul să câștigăm ambele meciuri, pentru că ambele au o mare importanță; o victorie cu Vasluiul este obligatorie pentru a ne menține în lupta primelor opt locuri ale campionatului, iar jocul de Cupă trebuie, de asemenea câștigat, pentru a continua în această competiție ce ne oferă teoretic un drum mai scurt spre o nouă calificare în cupele europene”, a conchis Pero Milosevic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.