PRESSALERT trece la nivelul următor: din 3 februarie 2017 apare, pe hârtie,...

PRESSALERT trece la nivelul următor: din 3 februarie 2017 apare, pe hârtie, săptămânalul de analiză și informație premium. Vezi ce surprize îi așteaptă pe cititori VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

pressalert-saptamanal-print-ziar-2

PRESSALERT trece din 3 februarie 2017 la nivelul următor, site-ul fiind completat de un nou produs, de această dată pe hârtie: un săptămânal de analiză și informație premium. Anunțul a fost făcut în această seară, în ultima ediție din acest an a emisiunii PRESSALERT LIVE, de către Dragoș Boța.

Începând cu februarie 2017, publicația va fi distribuită gratuit, în fiecare vineri, în puncte importante din Timișoara și din județul Timiș.

Săptămânalul PRESSALERT, din 3 februarie 2017

Săptămânalul PRESSALERT va conține doar articole de calitate, iar informațiile pe care cititorii le găsesc în paginile ziarului sunt premium. Este vorba de reportaje, comentarii, analize, editoriale, dar și știri din toate zonele de interes.

 

Dragoș Boța, redactorul-șef al PRESSALERT.ro, a oferit mai multe detalii despre proiect, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE. „V-ați obișnuit să citiți PRESSALERT.ro în fiecare zi, să fiți la curent cu tot ce se întâmplă. Noi, oamenii care facem zi de zi online-ul, ne-am hotărât să ne întoarcem la prima dragoste, și prima dragoste este presa scrisă, evident. Așa că, în premieră, vă arătăm ce urmează. Am scos prima ediție demo a ceea ce va fi din 3 februarie 2017 săptămânalul de analiză și informație premium PRESSALERT”, a dezvăluit Dragoș Boța.

Invitat în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, fotoreporterul Adrian Pîclișan a afirmat că lansarea unui astfel de săptămânal reprezintă un lucru extraordinar.


“Îmi cad ochii pe o frază dintr-un articol pentru care merită să mai pui mâna pe un ziar încă, pe hârtie. «Dacă nu ne-am sinucis, înseamnă că credem că mâine va fi mai bine», spune regizorul Alexander Hausvater. Eu zic să rămânem cu speranța că va fi mai bine. Este un lucru extraordinar și tot ce sper e să putem umple cu lucruri extraordinare paginile acestui ziar, viitorul sună bine. Să sperăm că vom avea energie și resurse morale să putem duce mai departe ce ne-am propus”, a precizat Adrian Pîclișan. Fotoreporterul va avea și o rubrică în ziarul PRESSALERT, “Jpegul lu’ Pîclișan”, care cuprinde cea mai bună imagine realizată în ultima săptămână, însoțită de un comentariu în stilu-i caracteristic.

pressalert-saptamanal-print-ziar-1

Dragoș Boța a detaliat faptul că săptămânalul PRESSALERT va fi tipărit în 10.000 de exemplare. „Acest număr demo pe care l-am lansat va merge pe o piață de publicitate de unde vin banii pentru a susține acest proiect. Este un proiect de suflet și ne propunem, așa cum pe online contăm, să fie un reper pentru oraș. Aici vom găsi subiecte din toate zonele de interes pentru Timișoara, de la antreprenoriat, până la sănătate, distracție, timp liber și vor fi și informații premium. Vor fi reportaje, comentarii și editoriale scrise de Adrian Cercelescu, redactorul-șef adjunct de la Jurnalul Național și alți editorialiști foarte cunoscuți din presa centrală. În spatele acestui proiect este o adevărată muncă. Cu acest număr nu am făcut altceva decât să începem munca la marele proiect PRESSALERT, care înseamnă, în primul rând, informații premium și un efort de echipă fabulos”, a mai precizat Dragoș Boța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.