Șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a suferit un preinfarct înainte...

Șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a suferit un preinfarct înainte de alegeri. Vezi cum se simte și ce spune despre rezultatul scrutinului

0
DISTRIBUIȚI

prezidentiabilul_pdlTS015

Primarul Aradului, care a fost responsabil și de campania electorală a PNL pentru alegerile parlamentare care au avut loc ieri, a fost văzut rar în public în ultimele două săptămâni.

Conform aradon.ro, acum două săptămâni Falcă a ajuns la spital, după ce i-a curs sânge din nas și s-a simțit foarte rău, iar medicii au constatat că suferise un preinfarct.

Informația a fost confirmată pentru sursa citată chiar de către Gheorghe Falcă, acesta precizând că de atunci este „în regim de spital”, chiar dacă primește tratamentul la domiciliu.


Primarul Aradului a spus că acum se simte mai bine, dar că trebuie să urmeze un regim care prevede și expunerea cât mai puțin la stres.

Prima reacție, la cald după aflarea rezultatului alegerilor, a fost una de suprindere pentru liberal. „Este un vot politic surprinzător la nivel naţional. Aradul a fost patru ani în opoziţie cu Guvernul României şi este posibil să fie şi următorii patru ani tot în opoziţie. Regret că trendurile naţionale sunt date de judeţe care nu au performat economic. Ce se va întâmpla? Guvernul României va trebui să taie de la cei care produc şi sunt performaţi pentru a satisface zonele din ţară neperformante”, a spus Falcă pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.