Ionuț Popa amenință: ACS Poli ar putea refuza să intre pe terenul...

Ionuț Popa amenință: ACS Poli ar putea refuza să intre pe terenul înghețat de la Târgu Mureș. Propunere inedită a tehnicianului pentru disputarea semifinalei din Cupa Ligii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Mihai Andrieș
Foto: Mihai Andrieș

ACS Poli Timișoara mai are un meci de jucat în acest an calendaristic. Turul semifinalei din Cupa Ligii cu ASA Tg. Mureș. Perspectivele sunt sumbre însă pentru toată lumea: ieri, arena Trans-Sil a mureșenilor s-a prezentat în condiții execrabile iar jucătorii lui Pandurii au refuzat să intre pe teren după pauză. Tehnicianul Ionuț Popa ia în considerare ca elevii săi să nu intre deloc dacă gazonul rămâne impracticabil.

Antrenorul lui ACS Poli a propus o alternativă cel puțin inedită dacă e ca jocul de miercuri să se dispute. ”Am văzut și aseară și la Tg. Mureș – Botoșani, în care trebuia aplicat articolul 44, teren impracticabil, și în acest caz cel care răspunde 100% e arbitrul. Nu am inteles de ce s-a dat drumul la joc atunci, nici la CFR – Poli… Noi ne-am dori să jucăm la București semifinala și ce frumos ar fi un cuplaj cu Steaua – Dinamo.


Ar fi cea mai frumoasă perspectivă dictată de LPF și toată lumea ar fi mulțumită. Doar acolo se mai poate juca, nu știu unde se mai poate juca pe 21 decembrie… Ar fi cel mai frumos cadou, un cuplaj ca pe vremea lui Nicolae Ceaușescu”, a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul ia în calcul să le interzică elevilor săi să intre pe teren dacă nu sunt condiții de joc pe Trans-Sil. ”Dacă e înghețat vom juca cu cuie, dacă nu ne lasă arbitrul nu începem jocul. Și Tg. Mureș ar trebui să facă la fel… Nu vrem să punem în pericol integritatea jucătorilor. Am văzut ieri că arbitrul putea să pice să-și rupă o mână, ce se întâmpla atunci?”, a mai spus Popa.

”Mi se pare fără esență această competiție. Am înțeles că nu se mai dau bani. Nu am primit nimic de anul trecu. Nu avem niciun beneficiu european. Noi cheltuim bani…”, a adăugat tehnicianul despre Cupa Ligii.

O altă problemă a bănățenilor pentru duelul cu ASA e subțirimea lotului. ”Noi ne-am pregătit cu efectivul efectiv decimat. Novak, Cânu, Doman și Llorente nu și-au revenit. Acum am văzut că are probleme și Vădrariu, Artean. Sper că voi deplasa un lot de 18… am chemat mulți juniori… Doman are întindere. I-am văzut piciorul lui Neagu, dar își dorește să joace, doar dacă nu poate călca pe el nu joacă”, a conchis Ionuț Popa. La toate acestea se adaugă și plecarea timpurie a lui Pedro Henrique acasă.

Partida ASA Tg. Mureș – ACS Poli Timișoara, turul semifinalei din Cupa Ligii, se dispută miercuri, de la ora 20.30 (Digi).

UPDATE LPF a comunicat astăzi că jocurile din semifinalele Cupei Ligii se dispută conform programării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.