Ionuț Popa acuză probleme de lot înainte de înfruntarea cu decepția Steaua....

Ionuț Popa acuză probleme de lot înainte de înfruntarea cu decepția Steaua. Ce absență de ultimă oră spune că a suferit ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Mihai Andrieș / frf.ro
Foto: Mihai Andrieș / frf.ro

ACS Poli Timișoara joacă mâine pe Arena Națională ultimul duel din campionat în acest an calendaristic. Misiunea bănățenilor de a obține un rezultat pozitiv în fața vicecampioanei Steaua nu părea așa de dificilă după jocurile sub așteptări ale echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf, totuși Ionuț Popa se plânge de mai multe probleme de lot.

Steaua tocmai a fost eliminată din optimile Cupei României de către Mioveniul timișoreanului Alexandru Pelici și atmosfera din sânul formației roș-albastre e execrabilă. În schimb ACS Poli traversează o formă pozitivă, cu trei rezultate pozitive consecutive, inclusiv succesul din Cupă cu Afumați. În aceste condiții șansele timișorenilor păreau să fie chiar bune pentru mâine, deși în clasament bănățenii sunt codași din cauza depunctărilor.


Antrenorul Popa susține însă că riscă să nu poată completa ”foaia”. Ultimul lovit din lotul bănățenilor ar fi Cătălin Doman. Totuși, trebuie ținut cont că tehnicianul lui ACS Poli a mai anunțat jucători posibil indisponibil pentru ca apoi aceștia să fie văzuți pe teren.

”Pornim în meciul cu Steaua cu un foarte mare handicap. Din păcate, avem nu mai puțin de șase jucători absenți, toți titulari în ultima perioadă. Este vorba despre cunoscutele accidentări ale lui Cânu, Novak și Pedro Henrique, suspendările lui Croitoru și Llorente, plus indisponibilitatea de ultimă oră a lui Doman. Din nefericire, Doman a trebuit să iasă din antrenament în această dimineață, acuzând dureri. În aceste condiții, îmi este teamă că nu vom avea decât 17 jucători pe foaie la partida cu Steaua. Chiar și așa, sperăm într-un rezultat pozitiv în meciul de sâmbătă”, a declarat Ionuț Popa.

Revin acasă înainte de jocul de la Tg. Mureș

ACS Poli nu va mai sta cazată la Urziceni până la duelul cu ASA din Cupa Ligii, așa cum se știa iniția. ”Am mai spus, meritul este al jucătorilor că s-a ajuns aici. De-acum, pe lângă lupta pentru rămânerea în prima ligă ne vom concentra mai mult pe Cupa României, fiindcă este o competiție care oferă mai mult decât Cupa Ligii din punct de vedere financiar și sportiv. După jocul cu Steaua, ne vom întoarce la Timișoara, duminică avem preconizată refacere, iar luni începem să pregătim duelul de Cupa Ligii cu ASA. Având în vedere problemele mari din lot, probabil că voi apela cu ASA la mai mulți jucători de la echipa a doua”, a adăugat Popa.

Partida FC Steaua București – ACS Poli Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 20.30 (Digi), în etapa a 21-a a Ligii I, și va fi ultimul joc în campionat din acest an pentru cele două.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.