Suporterii Politehnicii nu-și uită EROII de la Revoluție. Când are loc marșul...

Suporterii Politehnicii nu-și uită EROII de la Revoluție. Când are loc marșul tradițional organizat de fani

0
DISTRIBUIȚI
12359949_967091313384379_6145967632071802362_n
Marșul Eroilor din 2015

”Marșul Eroilor” organizat de suporteri va împlini sâmbătă 11 ani.


Evenimentul de comemorare a celor care s-au sacrificat pentru libertate în decembrie 1989 a devenit unul de referință pentru această perioadă la Timișoara. În fiecare an sute de persoane, nu numai suporteri ai echipei de fotbal ASU Politehnica, parcurg un traseu încărcat cu o simbolistică puternică.

Suporterii păstrează deviza ”Cine uită e complice” și se mobilizează, la fel ca în fiecare mijloc de decembrie, pentru ”plimbarea” care începe din locul unde a pornit revoluția din urmă cu 27 de ani. ”O plimbare pe care o facem în fiecare an, din Piața Maria până la Cimitirul Eroilor. O plimbare cu o simbolistică puternică, cu plecare din locul în care a plecat și Revoluția Română din 1989, alături de speranțele noastre la mai bine, și care se termină la Cimitirul Eroilor, locul unde pentru unii a fost capătul drumului. Însă ei au pășit spre el purtând visele tuturor românilor și sperând la un singur lucru pentru anii ce vor veni: LIBERTATE”, se arată în comunicatul postat pe pagina lui ASU Poli.

Traseul tradițional care va fi parcurs de suporteri și nu numai e de 3 kilometri și are câteva opriri importante. Precum Catedrala Mitropolitană, Piața Operei și Memorialul Revoluției, locație unde va fi și o pauză de 45 de minute pentru vizitarea obiectivului. La fel ca în fiecare an punctul terminus va fi Cimitirul Eroilor. Evenimentul începe sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 17.00, în Piața Maria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.