Fără puncte în zi de sărbătoare. ASU Politehnica nu și-a putut răsplăti...

Fără puncte în zi de sărbătoare. ASU Politehnica nu și-a putut răsplăti suporterii la Târgoviște. UPDATE Reacția lui Sorin Brîndescu

1
DISTRIBUIȚI
15326260_1201799009904559_3349614458160004505_o
Foto: Facebook / Politehnica Timișoara

ASU Politehnica Timișoara nu a reușit să le ofere o bucurie suporterilor în meciul jucat într-o zi cu însemnătate specială. ”Băieții în ghete” au cedat, scor 0-2, pe terenul Chindiei Târgoviște, în prima rundă a returului Ligii a II-a. Zeci de ultrași bănățeni au făcut deplasarea de 500 de kilometri, ocazie cu care au sărbătorit și cei 95 de ani de la înființarea primei echipe a Universității Politehnica.

Dacă galeria viola și-a susținut favoriții pe parcursul întregului joc, afișând și o coregrafie specială cu ocazia aniversării, cu mesajul: ”95 de ani de luptă neîntreruptă”, elevii lui Sorin Brîndescu au rămas ușor datori pe teren.

Scorul a fost deschis rapid de vedeta gazdelor, Cherchez, jucătorul remarcat și în turul de la Timișoara (scor 3-4) a marcat pe contraatac după ce în prealabil oaspeții beneficiaseră de un corner. ASU Poli a dat impresia că poate reveni în meci, dar tot gazdele, mai experimentate și cu mai multă abilitate tehnică, au controlat per total jocul. Putea fi și 2-0 încă de la pauză, dacă Cherchez profita la maximum de o nouă indecizie a apărării alb-violete pe final de repriză.

În ciuda unei posesii bune, ASU Poli a părut echipa mai statică iar Chindia și-a apropiat mai mult victoria după o oră de joc. Mai întâi Neguț e din nou imprecis și trimite alături cu capul dintr-o poziție excelentă (min.


63), dar imediat Nisipeanu (64) îi face uitată ratarea cu o finalizare din careu de pe partea dreaptă. La 2-0 timișorenii mai puteau spera însă nici Bădăuță (72) și nici Blănaru (74) – cu o atingere de balon în fața portarului Meilă, nu au fost inspirați astăzi.

Meciul s-a încheiat cu victoria meritată a gazdelor, scor 2-0. Pentru ASU Politehnica situația din clasament nu s-a schimbat, echipa finanțată de suporterii alb-violeți rămâne însă pe un loc 15, deloc confortabil, la cinci puncte peste linia retrogradării. În weekend-ul viitor elevii lui Sorin Brîndescu încheie anul în compania lui CSM Rm. Vâlcea pe teren propriu.

UPDATE Sorin Brîndescu: ”E jenant să ai tu corner și să primești gol”

Tehnicianul Politehnicii era nemulțumit la final de modul încare echipa sa a încasat golurile sub Turnul Chindiei. ”Am încercat să jucăm fotbal și am făcut-o deschis. Știam de la meciul din tur că au jucători de viteză, de contraatac, și chiar am atras atenția să evităm contraatacurile din partea lor. Din păcate, am luat două goluri pe contraatac, iar asta mă nemulțumește foarte mult. La primul gol chiar s-a plecat de la un corner al nostru… nouă inși ne-am dus în careul lor. Nu știu… și-au dorit probabil cu toții să marcheze. Am făcut greșeli impardonabile, e jenant să ai tu corner și să primești gol. Mă deranjează, pentru că am anticipat aceste lucruri, să nu le lăsăm spații lui Cherchez și Neguț, care sunt jucători de viteză, jucători foarte, foarte iuți”, a declarat Sorin Brîndescu pentru Druckeria.ro.

Timișorenii au resimțit azi și absențele a doi jucători de viteză. ”La fotbal îți trebuie puțină viteză, iar noi am avut astăzi una în minus. Și Ghinescu, și Birău sunt jucători mai iuți, care cred că ar fi putut pune mai multe probleme gazdelor chiar și în acele situații de apărare aglomerată, a fi putut crea mai multe situații. În aceste condiții, am fost puțin mai lenți în zona centrală și la finalizare, chiar dacă am jucat cu doi atacanți”, a recunoscut Brîndescu pentru aceeași sursă.

Chindia Târgoviște: Meilă – Pătru (cpt.), Vătavu, B. Dinu, C. Dinu – Nisipeanu, Honciu (58 Pencea), L. Mihai, C. Stoica – Neguț (83 Ioniță), Cherchez (87 A. Neagoe). Antrenor: Nicolae Croitoru.

ASU Politehnica Timișoara: Gakos – Motreanu, Gălan (cpt.), Bilia, Todorov (70 Taub) – M. Stancu – Teuț (46 Mărgărit), D. Constantinescu (81 D. Neamțu), Dănăricu, Blănaru – Bădăuță. Antrenor: Sorin Brîndescu.

1 COMENTARIU

  1. Todorov incredibil de slab.Care a fost raționamentul antrenorului ca sa fie el titular in locul lui Taub?Fundasii centrali la fel slabi,tremuri la fiecare faza a adversarului,Telescu nu are voie sa lipsească.Linia de mijloc azi recital de pase greșite cu Stancu in rol principal.Aici trebuie sa aducem jucatori la iarna ,tot mijlocul este slab.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.