Te lingi pe degete: la Timișoara s-a deschis shaormeria în care mănânci...

Te lingi pe degete: la Timișoara s-a deschis shaormeria în care mănânci kebab cu… ciocolată, fructe și frișcă. Ideea a fost pusă în practică de un tânăr de 19 ani FOTO

0
DISTRIBUIȚI
kebab dulce
Prima shaormerie dulce din Timișoara s-a deschis în Piața Libertății

La Timișoara s-a deschis, în acest sfârșit de săptămână, o shaormerie unică în oraș. Este vorba de una în care kebab-ul clasic a fost înlocuit cu unul care conține ciocolată, fructe și multă frișcă. Ideea îi aparține unui tânăr de 19 ani din Timișoara, care s-a decis să investească banii primiți de la părinți pentru a-și cumpăra o mașină în business-ul inedit.

Ionuț Gheorghescu, tânărul patron al shaormeriei, ne-a povestit că întreaga investiție a costat 20.000 de euro. În prezent, acesta este student în primul an la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, la Universitatea de Vest din Timișora, și spune că a dorit să-și deschidă propriul business pentru că nu vrea să aibă șefi.

“Am căutat pe Internet o idee nouă de afacere și am descoperit din greșeală asta, mi s-a părut foarte interesantă. Am început cu un buget de 10.000 de euro, deoarece am dorit să merg pe insule comerciale, în mall-uri, dar până la urmă am ajuns să amenajez un spațiu, care m-a făcut să dublez investiția. Părinții mei au dorit să-mi cumpere o mașină și am decis să nu o cumpăr, ci să-i investesc în această afacere, pentru că visul meu e să nu lucrez pentru alții”, a afirmat Ionuț Gheorghescu.

15645678_10205787036234703_44245453_n

Shaormeria deschisă de tânărul timișorean se află în Piața Libertății.


Aici, timișorenii pot cumpăra un kebab dulce. Astfel, lipia este înlocuită cu o clătită pufoasă, carnea cu ciocolată răzuită ca la kebab, cartofii prăjiți cu fructe precum căpșuni, kiwi sau banane, iar sosurile cu frișcă și diferite topping-uri.

“E un concept nou și se asociază cu shaorma. Eu cred că o să prindă la public, e ceva nou și oamenii sunt curioși la început să vadă și dacă este bun, clar o să revină. O shaorma dulce standard conține fructe, ciocolată, topping-uri, zahăr pudră. Avem și variante mai speciale, cu Nuttela, Bounty, diferite creme, unt de arahide. Noi mergem pe conceptul ca clientul să-și facă kebab-ul cu ceea ce dorește”, a mai precizat Ionuț Gheorghescu.

În ceea ce privește prețurile, un kebab dulce standard costă 13,50 lei, iar pentru fiecare ingredient în plus, clientul plătește 0,50 bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.