Timișoara Saracens a câștigat jocul de clasament cu Poli Iași din Cupa...

Timișoara Saracens a câștigat jocul de clasament cu Poli Iași din Cupa Regelui. Ce emoții au avut cele două echipe înainte de start

0
DISTRIBUIȚI
saracens-olimpia-6
Saracens RCM

Campioana României s-a impus în fief moldovean astăzi. Timișoara Saracens a câștigat pe terenul Politehnicii Iași cu 16-3 meciul disputat doar pentru stabilirea ierarhiei finale în Cupa Regelui.


După ce nu au putut disputa meciul cu Cluj de acasă din cauza terenului înghețat, bănățenii au avut azi emoții pentru că înaintea partidei de pe ”Tepro” gazonul a fost acoperit cu un covor de zăpadă.

Până la urmă, în Moldova, oficialii partidei au dat drumul la joc. Unul început cu o lovitură de pedeapsă transformată pentru gazde da Daniel Plai, în minutul 8. Situația a fost remediată de bănățeni abia în finalul reprizei, când au egalat în urma unei execuții similare a lui Gabriel Conache. La pauză a fost însă doar 3-3, dar desprinderea a venit în partea a doua. Calle Rivas a făcut 6-3 dintr-o penalitate iar apoi au urmat eseurile, fără transformare, marcate de Tevita Manumua (67) și Samuel Mariș (76).

Pentru Timișoara Saracens, care a avut o întreagă echipă menajată, a fost ultimul meci înaintea duelului european cu Harlequins din 10 decembrie, care va avea loc pe ”Dan Păltinișanu”.

În fazele finale ale Cupei Regelui Dinamo a câștigat cu 16-15 meciul pentru locul 3 disputat în fața celor de la CSM Olimpia, echipa care i-a eliminat pe ”sarazini”. Finala mare dintre Steaua și Baia Mare începe la ora 14.00. Nu se știe deocamdată când se va disputa celălalt joc al timișorenilor pentru locurile 5-7, restanța cu ”U” Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.