Timișoara Saracens, din nou fruntașă în ancheta FR Rugby. Vezi în ce...

Timișoara Saracens, din nou fruntașă în ancheta FR Rugby. Vezi în ce categorii s-au impus rugbiștii clubului bănățean

0
DISTRIBUIȚI
Timișoara Saracens, pregătită de noi provocări
Timișoara Saracens, pregătită de noi provocări

La fel ca în 2015, gruparea bănățeană și-a luat partea în superlativele anului desemnate în urma anchetei federației de specialitate. Timișoara Saracens RCM e din nou clubul anului, în timp ce trei jucători și un antrenor din orașul de pe Bega s-au impus în diversele categorii ale sondajului.

Suporterii rugby-ului românesc au avut ocazia să voteze pe site-ul FRR superlativele lui 2016.


Drept de vot a avut și o comisie specială iar rezultatele au fost publicate astăzi pe pagina oficială a forului. Premiul pentru cel mai bun jucător din campionatul intern va fi împărțit de doi jucători. Atât Cătălin Fercu, de la Saracens RCM, cât și Florin Vlaicu, de la Steaua, obținând același număr de voturi. O surpriză plăcută a sezonului, Vlăduț Popa, tot de la bănățeni, s-a impus în ancheta pentru cel mai bun tânăr jucător din SuperLigă. În timp ce Cosmin Cioriciu, tot de la campioana României, a fost desemnat cel mai bun antrenor de juniori.

Încă un premiu va ajunge în Timișoara, nu însă la Saracens, ci la Warriors prin puștiul Codruț Nicorici, câștigător la categoria U8.

Alte premii importante le-au revenit lui: Mihăiță Lazăr (Castres) – cel mai bun jucător român din străinătate), Johan Van Herdeen (Stiinta Baia Mare) – cel mai bun jucător român naturalizat, Taniela Maravunawasawasa (Stiinta Baia Mare) – cel mai bun străin din campionatul intern și Eugen Apjok (Stiinta Baia Mare), antrenorul anului la seniori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.