Trei tineri din Timișoara, cercetați după ce au încercat să-și facă singuri...

Trei tineri din Timișoara, cercetați după ce au încercat să-și facă singuri cadouri de Crăciun. Vezi pentru ce fapte au ajuns în atenția polițiștilor

0
DISTRIBUIȚI

Trei tineri, cu vârste între 17 și 20 de ani, sunt cercetați de poliţiştii Secției 4 Timișoara după ce ar fi fost surprinși de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri.


Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt.

În primul caz, în data de 27 decembrie, în jurul orei 19.30, un tânăr de 20 de ani a fost reţinut de agenţii de pază a unei societăţi comerciale, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare, a căror valoare nu a fost achitată.

În alo doilea caz, ieri, în jurul orei 15.45, două tinere, de 17 și 20 de ani, au fost depistate într-un supermarket având asupra lor sticle cu băuturi alcoolice și produse cosmetice, neachitate.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar prejudiciul în valoare de peste 3.800 de lei a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţilor comerciale.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.