Trupa ”Noi din Banat” revine pe scenă pentru a celebra cei 95...

Trupa ”Noi din Banat” revine pe scenă pentru a celebra cei 95 de ani sportivi ai Politehnicii Timișoara. Când și unde are loc concertul

0
DISTRIBUIȚI
Suporterii și jucătorii de la ASU Politehnica și-au împlinit un vis
Suporterii lui ASU Politehnica, nelipsiți de la concertele NdB

Singura trupă rock din țară dedicată unei echipe de fotbal, ”Noi din Banat”, revine pe scenă cu ocazia aniversării de 95 de ani ai Politehnicii Timișoara.


Concertul special va avea loc duminică, 11 decembrie, în clubul Daos.

Proiectul muzical al suporterilor timișoreni a atras atenția încă din perioada vechiului club, FC Politehnica Timișoara. ”Noi din Banat” e formația alcătuită din fani pentru fani iar fiecare concert s-a bucurat de o atmosferă incendiară realizată împreună cu aceiași ultrași alb-violeți. NdB nu concertează des, ci o face cu ocazii speciale, astfel petrecerile din jurul datei de 4 decembrie, data înființării echipei de fotbal Poli în 1921, sunt de neratat. Ultima dată solistul Ema Cernescu și colegii săi, cunoscuți ca susținători ai lui ASU Poli, au concertat în vară, pe malul Begăi, cu ocazia promovării echipei Universității Politehnica în Liga a II-a.

Noul concert, ”pentru 95 de ani de pasiune și dragoste pentru un simbol, pentru 95 de ani de implicare academică în sport”, va avea loc duminică, 11 decembrie, de la ora 19.21, în clubul Daos, de pe Splaiul Nicolae Titulescu din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.