Un tânăr care a molestat șase minore cu vârste de până la...

Un tânăr care a molestat șase minore cu vârste de până la șase ani a fost condamnat la șase ani de închisoare

0
DISTRIBUIȚI

inchisoare

Un bărbat acuzat de coruperea sexuală şi violarea mai multor minore cu vârste de până la şase ani a fost condamnat de magistrații hunedoreni la șase ani de închisoare. Constantin Drăgan (36 de ani) a fost prins în această primăvară după ce a molestat o fetiță în vârstă de doar 3 ani în scara unui bloc în scara unui bloc de pe Strada Independenţei din Hunedoara, transmite adevarul.ro. Aceasta nu a fost, însă, prima sa victimă, o altă fetiță, în vârstă de 6 ani, fiind acostată în același loc. Potrivit anchetatorilor, hunedoreanul i-ar fi făcut sex oral uneia dintre victime şi s-a masturbat în faţa alteia. Ulterior, Drăgan a fost pus sub învinuire şi pentru alte fapte similare, în care victimele au fost copii.

„Instanţa condamnă pe inculpatul Drăgan Constantin, la pedeapsa de şase luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor (persoană vătămată G.


A.). Condamnă pe inculpatul Drăgan Constantin la pedeapsa de şase ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de viol (persoană vătămată L. P.). Condamnă pe inculpatul Drăgan Constantin la pedeapsa de unsprezece luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor (persoană vătămată T. L.). Condamnă pe inculpatul Drăgan Constantin la pedeapsa de două luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de racolare a minorilor în scopuri sexuale (persoană vătămată M. A.). Condamnă pe inculpatul Drăgan Constantin la pedeapsa de cinci luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de racolare a minorilor în scopuri sexuale (persoană vătămată N. M.). Respinge ca nefondate cererile de achitare (…). Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 6 ani închisoare, la care adaugă un spor de 8 luni închisoare (reprezentând 1/3 din totalul pedepselor de 6 luni închisoare, 11 luni închisoare, 2 luni închisoare şi 5 luni închisoare), astfel încât, în final inculpatul va executa pedeapsa de 6 ani şi 8 luni închisoare”, a informat Judecătoria Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.