UVT Agroland DOMINĂ voleiul feminin din Timişoara şi Divizia A2 Vest. Ce...

UVT Agroland DOMINĂ voleiul feminin din Timişoara şi Divizia A2 Vest. Ce a spus antrenorul Bogdan Paul după a doua victorie în derby-ul cu CSU Poli

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-196493305">
agroland-poli-5
Agroland (în roşu), câştigătoare clară cu Poli

Aşa cum era de aşteptat, mai ales după transferurile din vară, UVT Agroland Timişoara e forţa dominantă din seria vestică a eşalonului secund la volei feminin. Formaţia pregătită de Bogdan Paul nu a pierdut până acum niciun joc şi s-a impus aseară pentru a doua oară în acest sezon în faţa rivalei CSU Politehnica.

Cu nume precum straniera Andrea Lakovic ori Mihaela Ozun, ex-CSM Bucureşti, era greu de crezut că Agroland se va împiedica prea repede în noul sezon. Nu a făcut-o nici sâmbătă seara. Mai mult, Agroland a câştigat mai clar derby-ul cu Poli, scor 3-0, în jocul considerat acasă, după ce în tur alb-violetele câştigaseră un set în sala din Circumvalaţiunii. 25-16, 25-13, respectiv 25-18, au fost rezultatele pe seturi în favoarea echipei antrenate de Bogdan Paul.

„Sigur, a fost un succes normal, echipa noastră are în mod evident o valoare net superioară, pe care trebuie să o valorificăm. Dar noi trebuie să ajungem la un anumit nivel, pe care ni-l conferă această valoare individuală. În tur, aveam jucătoare abia sosite, ridicătoarea proaspăt revenită de la lotul național și era normal ca lucrurile să stea altfel. Astăzi ne-am impus mult mai clar, în condițiile în care și lor le-a lipsit o jucătoare (n.r. Claudia Fantaziu). Eu mă bucur că se întâmplă lucruri bune, iar aici mă refer la echipa mea, dar sunt și lucruri care mă deranjează în continuare; sunt jucătoare care ar trebui să facă lucrurile mult mai bine. Dar acestea sunt probleme tehnice și sunt convins că până la momentele importante ale sezonului vor fi rezolvate. Poate că sunt și eu prea dornic să duc echipa la un anumit nivel cât mai repede cu putință, pentru că peste o săptămână, o parte dintre fete vor pleca la loturile naționale, iar acolo trebuie să se exprime cât mai bine. Eu îmi doresc ca aceste fete să ne reprezinte cât mai bine și la nivel internațional”, a declarat Bogdan Paul, antrenorul lui UVT Agroland.

„Agro” e lider în A2 Vest cu 20 de puncte şi e urmată în clasament de „U” Cluj. Poli ocupa locul 3 înaintea etapei a VIII-a, prima a returului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.