Zeci de timișoreni au oferit îmbrățișări gratuite celor care s-au plimbat prin...

Zeci de timișoreni au oferit îmbrățișări gratuite celor care s-au plimbat prin centrul orașului: “Îmi place că aduc bucurie în sufletele oamenilor”. Cum au reacționat trecătorii FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1846280566">
imbratisari gratuite
Timișorenii au primit îmbrățișări gratuite.

Timișorenii care s-au plimbat, în această seară, prin Piața Victoriei, au avut parte de o surpriză neașteptată. Și anume, o îmbrățișare gratuită primită din partea unei persoane necunoscute. Acțiunea a fost organizată de Asociația Look Inside din Timișoara pentru cel de-al patrulea an consecutiv și s-a bucurat de un real succes. Evenimentul a avut anunțat pe Facebook, în urmă cu câteva zile, astfel că celor 20 de voluntari din cadrul ONG-ului li s-au alăturat alți 50 de timișoreni care au dorit să facă o faptă bună.

“Scopul acțiunii este de a aduce zâmbete, să ne unim și noi un pic ca oameni, să nu mai fim așa de individualiști și separați și să ne simțim bine. Majoritatea abia așteaptă o îmbrățișare, încep să zâmbească și apoi își deschid mâinile să se lase îmbrățișați. Unii, într-adevăr, sunt prea grăbiți să acorde timp pentru asta, dar noi mergem mai departe și încercăm să deschidem cât mai multe inimi. Suntem vreo 70 de oameni care îmbrățișăm în acest moment în Piața Operei”, ne-a povestit Denis Ardelean, voluntar în cadrul Asociației Look Inside.

Printre cei care au aflat de acțiune de pe Facebook și au dorit să se implice s-a numărat și Marius Ibănișteanu, student în anul I la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara, specializarea Asistență Medicală Generală. Tânărul s-a așezat în fața scenei instalate în Piața Operei cu o pancartă pe care era scris “Îmbrățișări gratuite”, iar legat la ochi și cu mâinile desfăcute, acesta a îmbrățișat timișorenii care s-au aruncat în brațele lui.

“Ofer îmbrățișări gratuite pentru că este frumos. Mai ales în ziua de astăzi, mulți oameni au probleme, ceea ce nu se vede pe dinafară, este înăuntru și o îmbrățișare chiar reduce stresul și face foarte bine. Am aflat de pe Facebook de acțiune și am zis că nu trebuie să ratez pentru că faci un bine și aduci bucurie în sufletele persoanelor. Oamenii reacționează cu cel mai mare drag, cu plăcere, alte persoane ne resping, dar marea majoritatea persoanelor vin și mă îmbrățișează”, a afirmat Marius Ibănișteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.