Zile frumoase în tabăra Implant Pentru Refuz: audiţia noului album, concert de...

Zile frumoase în tabăra Implant Pentru Refuz: audiţia noului album, concert de lansare şi sărbătorirea solistului „Vita” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Solistul trupei Implant Pentru Refuz împlineşte 44 de ani
Solistul trupei Implant Pentru Refuz împlineşte 44 de ani

Membrii formaţiei Implant Pentru Refuz au toate motivele de bucurie: zilele acestea formaţia a lansat noul material discografic, Acustic (Live @ Unirii5), care este promovat cu un turneu naţional. În plus, înaintea concertului de lansare din Timişoara, care va vea loc în data de 15 decembrie la clubul Daos, muzicienii au programat o inedită audiţie a acestui disc, care se va desfăşura miercuri 7 decembrie, de la ora 18.00, la Viniloteca, unde fanii trupei vor avea parte şi de tricouri, hanorace şi CD-uri cu noul material. Astăzi, 6 decembrie, solistul trupei, Octavian Horvath „Vita” împlineşte 44 de ani, ocazie cu care, alături de mulţi alţi melomani îi urăm un sincer „La mulţi ani!”.

Implant Pentru Refuz a înregistrat noul disc în cadrul concertului pe care muzicienii l-au susţinut la începutul lunii octombrie a anului trecut, în cadrul seriei de evenimente derulate în cadrul expoziţiei Atoms Vectors Pixels Ghosts, semnată The Designers Republic, care s-a desfăşurat în curtea interioară a cafenelei D’arc, în spaţiul numit Piaţa Unirii Cinci.


Aceasta este prima producție live pe care Implant pentru Refuz o publică. Albumul „Acustic” este realizat de membrii Implant pentru Refuz: Octavian „Vita” Horvath – voce; Valentin „Freaky” Popescu – chitară voce; Răzvan „Meshu” Nicov – chitară; Czifrak „Pista” Ştefan – bas; Alexandru Hera – tobe alături de Gabriel Almași – theremin şi Lelia Nicolaiciuc – voce.

Recent, formația timișoreană a susţinut un concert în Londra, în cadrul festivalului FEAST Romanian Music Festival, care a avut loc în The Garage. În luna septembrie a acestui an, trupa timişoreană a susţinut un concert în Piaţa Victoriei, cu ocazia sărbătoriii victoriei  Timișoarei în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021, alături de ei susţinând recitaluri şi Phaser, Cargo şi Teo Milea.

Foto: Cristian Văduva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.