40 de milioane de euro, bani necheltuiți în anul 2016 de Consiliul...

40 de milioane de euro, bani necheltuiți în anul 2016 de Consiliul Județean Timiș. Unde vor fi investiți

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a rămas cu o sumă uriașă necheltuită în anul trecut. Este vorba de 180 de milioane de lei, adică în jur de 40 de milioane de euro, sumă care reprezintă excedent bugetar pentru 2017.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a explicat, astăzi, că banii provin, printre altele, din lucrări nefinalizate.
“Este vorba de lucrări care au fost demarate în anul 2016 și nu au fost finalizate, se prelungesc pe anul 2017, fiind o obligație de a duce la bun sfârșit aceste lucrări.


Și mai apare situația de derulare a unor investiții care au fost contestate și care sunt în procedura de a reanaliza contestația și sunt ferm convins că în anul 2017 vor fi soluționate”, a precizat Călin Dobra.

Președintele CJ Timiș spune că banii rămași din anul 2016 vor fi folosiți în special pentru continuarea lucrărilor de modernizare de la spitalul județean, investiții în infrastructura rutieră și în învățământului special.

„Este o listă de investiții destul de consistentă. Discutăm despre ceea ce înseamnă sănătatea și sprijinirea spitalului județean în continuare de a se dezvolta. Discutăm despre investițiile în infrastructura rutieră și învățământul special. Vreau să clarific situația patrimonială la școala Ciumăgeanu și vreau să sprijin investițiile pentru a crea în cadrul învățământului special un nivel de normalitate pentru desfășurarea activității educaționale”, a adăugat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.