Fără surprize în lotul lui ACS Poli deplasat la Poiana Brașov. Ce...

Fără surprize în lotul lui ACS Poli deplasat la Poiana Brașov. Ce jucători au rămas sub comanda lui Ionuț Popa

1
DISTRIBUIȚI
ACS Poli, aproape fără noutăți

ACS Poli Timișoara intră azi în pregătire centralizată cu 26 de jucători. Doar un nume din afara clubului a fost păstrat în pregătiri, lugojeanul Cristian Morariu. Deși managerul sportiv Adrian Neaga vorbea de senegalezul Mediop aproape ca o certitudine, atacantul Ripensiei nu a efectuat deplasarea la Poiana Brașov. În schimb, Ionuț Popa are sub observație încă patru juniori care au evoluat și la echipa secundă.

Cristian Morariu, un fundaș stânga care a mai dat probe în trecut la ACS Poli, e singura noutate din afara clubului.


În rest, Popa i-a ”promovat”, cel puțin pentru acest cantonament, pe: Denis Haruț, fundaș care a bifat și patru jocuri în Liga a III-a în toamnă, Emanuel Vasi – adus inițial pentru echipa mare (9 meciuri / 3 golurl la ACS Poli II), Cosmin Bârnoi – care a făcut parte la un moment dat din lotul de seniori (11/2 ACS Poli II) și Cristian Pădurariu – un tânăr atacant care s-a remarcat prin eficiența sa la echipa secundă (6/3).

ACS Poli e cantonată la Poiana Brașov până în data de 17 ianuarie. Deși era dorit de asemenea de Rică Neaga, pista Bănel Nicoliță pare abandonată la dorința conducerii. Managerul sportiv a mai vorbit și de un mijlocaș portughez în vârstă de 23 de ani. Posibilii jucători noi ar putea să se alăture echipei direct în stagiul montan. Unul dorit după ”modelul Forban” de Ionuț Popa și cu zile în care se alternează de la două la trei antrenamente pe zi.

Lotul lui ACS Poli pentru Poiana Brașov: Straton, Curileac, Smaranda (portari); Străuț, Haruț, Cânu, Bocşan, Scutaru, Şeroni, Neagu, Novak, Fridrich, Cr. Morariu (fundași) – Artean, Croitoru, Poparadu, Llorente, Bărbuț, Mailat, Doman, Vasi, Bârnoi (mijlocași) – Popovici, Pedro Henrique, Drăghici, Pădurariu (atacanți).

1 COMENTARIU

  1. Din moment ce nu ai bani nu poti aduce jucatori noi si buni, unpluturi avem destui si nu mai este cazu, lotu trebuie complectat cu juniori din propria ograda fiindca sansele noastre sa nu retrogradam sunt minime, asa ca e mult mai bine sa intinerim echipa, ma bucur ca a aparut in pregatiri si Brazilianu Pedro….LA MULTI ANI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.