ACS Poli, în ”pătrățele”: Încă un jucător croat a venit la Timișoara....

ACS Poli, în ”pătrățele”: Încă un jucător croat a venit la Timișoara. La ce echipe a evoluat noua ”aripă” în vârstă de 31 de ani

0
DISTRIBUIȚI
Josip Fucek (în alb) Foto: Daniel Kasap / PIXSELL

Gruparea bănățeană de Liga I a perfectat azi doar a doua mutare a iernii. ACS Poli Timișoara l-a înregimenat pe croatul Josip Fuček, o extremă stânga în vârstă de 31 de ani care a evoluat ultima dată la Vikingur Rejkjavik, în modestul campionat al Islandei.

Fucek e al treilea jucător din Croația din lotul pregătit de Ionuț Popa după Leopold Novak, păstrat până la urmă, și Jospi Soljic, primul sosit în această pauză competițională.

Noul jucător evoluează pe postul de extremă stânga, neacoperit complet după plecarea lui Vădrariu, totodată el poate evolua și în atac, precum și în banda dreaptă.


Josip Fucek a evoluat ultima dată la Vikingur, locul 7 din Islanda, grupare de care s-a despărțit la 1 ianuarie după doar șapte apariții și un singur gol marcat. Înainte de această aventură el a jucat timp de două sezoane pentru slovenii de la Krka, perioadă în care a marcat 12 goluri. Zavrc (Slovenia), RNK Split (Croația), Zelina (L2 Croația), Harberg (Austria) și Lucko (Croația) sunt celelalte cluburi din C.V. Ca junior Fucek a făcut parte din naționalele U17 și U16.

175.000 euro e cota croatului Fucek, care a semnat cu ACS Poli pe o perioadă de un an și jumătate.

Mâine de la ora 13.00 ACS Poli dispută al doilea amical al iernii, pe terenul sârbilor de la Spartak Subotica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.