CONGELAȚI Reunire cu absențe și fără noutăți importante la ACS Poli. Ce...

CONGELAȚI Reunire cu absențe și fără noutăți importante la ACS Poli. Ce jucător cu experiență ar putea reveni în Banat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli s-a reunit în 2017

ACS Poli s-a reunit azi la aproape -10 grade Celsius. Tocmai din cauze meteo antrenorul Ionuț Popa nu i-a putut avea la dispoziției pe toți elevii săi la prima ședință de pregătire din 2017. Timișorenii din Liga I se despart de Cârstocea și Roșu, în schimb așteaptă un răspuns de la Bănel Nicoliță și se dorește completarea lotului cu încă cel puțin două nume.

Timișorenii s-au reunit în cea mai friguroasă zi din această iarnă. Cu destule absențe, dar cu un lot de 23 prin încorporarea unor juniori și jucători în probe. Printre aceștia s-a numărat și atacantul senegalez Mediop N’Diaye, de la Ripensia, dar și M. Contra, Pădurariu și Emanuel Vasi, de la echipa a doua. ”Avem probleme legate de prezența unora din cauza stării vremii. Am vorbit cu jucătorii care sunt pe la București, blocați în gară, aeroport, cum să-i aducem mai repede. Așteptăm cât mai repede să apară și Pedro, ar fi o surpriză plăcută. Vom face trei zile pregătire, apoi de marți la Poiana Brașov. Vom continua cu jocuri de verificare”, a declarat Ionuț Popa. Brazilianul ar putea reveni mai repede la Timișoara în acest an, dar azi a absentat alături de Croitoru, Doman și Straton, ultimii erau așteptați tot pe calea aerului de la București, dar avionul nu a putut decola din cauza vremii. De revenit nu vor mai reveni Alin Cârstocea și Iulian Roșu, care își vor rezilia contractele cu clubul.

Deși vântul bătea cu putere astăzi, antrenorul lui ACS Poli a insistat să fie respectat programul inițial. Jucătorii săi au început mai întâi, la ”adăpost” în sală antrenamentul de reacomodare, apoi au ieșit pe terenul I acoperit de zăpadă. ”Toată iarna preocuparea a fost să vedem ce putem face. Unii și-au manifestat intenția de a pleca. Vrem să completăm cu doi-trei ca să crească valoarea lotului. Deși e un frig crunt, -10 grade, vom face antrenamentul preconizat. Așa, mai tare, cum le-am promis jucătorilor înainte de vacanță. Nu avem timp”, a mai spus Popa. Acesta le-a programat în cantonament elevilor săi și câte trei antrenamente pe zi. Unele dintre ele în condiții grele, alergare pe zăpadă, după ”modelul Forban” la Steaua. Timișorenii și-au stabilit trei amicale, dar Popa ar mai dori încă două teste.

Bănel, o posibilitate

Dintre zvonurile iernii, doar varianta Bănel Nicoliță e reală.


Mijlocașul de 31 de ani e în prezent antrenor-jucător la CS Făurei, în Liga a IV-a Brăila. Tehnicianul lui ACS Poli a negat orice fel de negociere cu Steaua în privința unui schimb de jucători. ”Cred că noi suntem ghidați pe aspectul să avem mai bine jucătorii noștri, e greu să mergi pe cei împrumutați. Nu cred că a discutat nimeni din conducere cu cei de la Steaua. De Bănel am discutat cu Rică (n.r. Neaga). Depinde de mai multe chestii. Bărbuț e azi la antrenament… Încă nu știm cine va pleca. Vreau ca lucrurile să fie definitivate cand plecăm la Brașov”. a subliniat Ionuț Popa.

”E liniște. Venim după o perioadă scurtă de vacanță. Sperăm să acumulăm astfel încât ca și la vară să fim în prima ligă. Depinde de mai mulți factori venirea lui (n.r. Bănel Nicoliță) la Timișoara. Noi am vorbit cu el. Așteptăm răspuns. Vrem să știm și cine va pleca. Nucleul de bază rămâne sigur. Singura problemă e cu Cârstocea, care voia să plece. Roșu a evoluat mai puțin și nu intră în planuri. Vor mai pleca maxim trei jucători”, a spus și managerul sportiv Adrian Neaga. Acesta a negat la rândul său zvonurile legate de un schimb de jucători cu FC Steaua: ”Exclus, nu știu de unde au apărut aceste zvonuri. Nu am avut o discuție cu Steaua”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.