Aniversare de vis pentru legendara formaţie Celelalte Cuvinte, la Timişoara FOTO și...

Aniversare de vis pentru legendara formaţie Celelalte Cuvinte, la Timişoara FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-605186237">
Formaţia Celelalte Cuvinte, a susţinut un recital extraordinar la Timişoara

Una din cele mai longevive şi admirate trupe de rock din ţara noastră, Celelalte Cuvinte, a susţinut un recital extraordinar vineri seara la The Note Pub, evenimentul având parte de un public numeros.

Melomanii prezenţi la faţa locului au avut parte de o sumedenie de hituri din cariera trupei, iar printre spectatori s-au numărat de la tineri liceeni până la oameni trecuţi de a doua tinereţe.

Celelalte Cuvinte şi-a început cariera printr-un concert care a avut loc la Casa Studenţilor din Timişoara în data de 13 decembrie 1981, iar cu această ocazie a demonstrat că încă are „priză“ la public. Piese ca „Scrisori iubite”, „Cina dragonului”, „Dacă vrei” sau „Iarbă prin păr” au fost fredonate de public. Fie ca a fost vorba de balade sau piese mai „zgomotoase“, Cuvintele au reuşit să-şi vrăjească publicul şi de această dată, iar aplauzele sincere de la final ale celor prezenţi au demonstrat faptul că legendara formaţie care a lansat nemuritoarea piesă „Iarbă prin păr, pe obrajii ei/Şi pe ochii căprui/Ce plângeau la zei“ are un cuvânt de spus şi-n zilele noastre. Legendara formaţie a marcat cu acest prilej 35 de ani de existenţă.

Iniţial, evenimentul ar fi trebuit să se desfăşoare anul trecut, în data de 18 noiembrie, dar concertul a fost amânat din cauza faptului că basistul formaţiei, Marcel Breazu, a avut o pneumonie.

Foto: Marcel Neag

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.