ASU Politehnica a realizat un transfer MAJOR pentru nivelul Ligii a II-a....

ASU Politehnica a realizat un transfer MAJOR pentru nivelul Ligii a II-a. Ce jucător revine în Banat

0
DISTRIBUIȚI
Ioan Mera

Formația timișoreană finanțată de suporteri a reușit în cele din urmă să bifeze un prim transfer cu adevărat sonor. Fundașul central Ioan Mera a semnat cu ASU Politehnica după ce s-a despărțit de kazahii de la FC Taraz.


Este a doua mutare realizată de alb-violeți în această iarnă după sosirea lui Adrian Ungureanu, sub formă de împrumut, de la Ripensia.

Ioan Mera (30 de ani) a fost convins să evolueze pentru ASU Poli, locul 15 în B, cel puțin până în vară, anunță druckeria.ro. Fundașul central originar din Reghin a crescut practic fotbalistic la Timișoara, unde a atins apogeul la FC Politehnica în cupele europene. Mera a rămas în memoria fanilor după ce l-a neutralizat pe celebrul Luis Suarez în meciul din deplasare cu Ajax din grupele Europa League (2009-10). După dezintegrarea vechiului club el a plecat la Alania (Rusia). A mai evoluat apoi pentru Săgeata Năvodari, ACS Poli și Rapid. Experimentatul fundaș și-a încheiat în această iarnă socotelile cu FC Taraz, grupare din Kazahstan.

Mera era unul dintre oamenii despre care antrenorul Sorin Brîndescu spune că e ”exact ce are nevoie”. El se mai pregătise cu ASU Poli în câteva rânduri, evoluând și în jocuri-test pentru ”Băieții în ghete”. în pauzele de iarnă ASU Politehnica mai negociază cu un portar și un mijlocaș central care să aducă cu adevărat un plus echipei. Timișorenii au ca obiectiv rămânerea în eșalonul secund în acest sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.