Avuţia executivului CJ Timiş, la extreme. Ce avere are președintele Dobra şi...

Avuţia executivului CJ Timiş, la extreme. Ce avere are președintele Dobra şi cine e vicepreşedintele care nu are casă, maşină sau conturi bancare

1
DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş are, de ieri, o un nou preşedinte. Ales cu 24 de voturi din care două din tabăra liberală, Călin Dobra, noul lider al CJ Timiş este de meserie profesor de sport şi membru PSD din 2000. În prezent, Dobra este preşedinte executiv al PSD Timiş. În ceea ce priveşte declaraţia sa de avere, Călin Dobra deţine un sfert dintr-un teren de 634 metri pătraţi şi jumătate din unul de 2.284 metri pătraţi ambele situate în Lugoj. La capitolul imobiliare, Dobra stă extrem de bine: deţine două apartamente situate în Lugoj, jumătate dintr-un apartament situat în Arad şi jumătate din două spaţii comerciale din Lugoj. Pesedistul mai deţine şi un autoturism marca Skoda şi aproximativ 24.000 de lei în conturi bancare, precum şi un depozit de 1.700 de euro. Dobra are însă şi două credite în valoare totală de 38.400 de euro. Conform declarației de avere, acesta a încasat în 2015 peste 53.000 de lei ca vicepreședinte al CJ Timiș şi aproape 10.000 de lei ca și profesor asistent la o școală din Lugoj.


Familia Dobra a avut și venituri de 34.000 de lei din închirierea de apartamente. Soția lui Dobra a adus acasă anul trecut aproape 20.000 de lei din munca de economist, din proiecte și din dividende.

Conducerea CJ Timiş este asigurată şi de doi vicepreşedinţi, Roxana Iliescu şi Traian Stancu. O comparaţie a declaraţiilor de avere ale celor doi îi situează la extreme. Unul din el nu are mai nimic, în vreme ce celălalt vicepreşedinte are tot ce îşi doreşte.

Roxana Iliescu nu deține niciun teren, niciun imobil, nicio mașină, nu are conturi bancare, bijuterii și nici credite. Iliescu este de meserie avocat, iar din munca prestată aceasta a câștigat în 2015 54.000 de lei.

Traian Stancu de la ALDE a moștenit două terenuri de 25,5 hectare, situate într-o localitate din Hunedoara și a cumpărat un teren de 350 mp în satul Fârdea din Timiș. Nici la capitolul imobiliare Stancu nu stă deloc rău. Acesta a moștenit o casă în județul Hunedoara și a cumpărat alte două case de vacanță în Timiș și în Mehedinți. Stancu deține împreună cu soția și un apartament de 70 mp în Timișoara. Cu toate că are mai multe case, Stancu deține și o rulotă, pe care a cumpărat-o acum 20 de ani. Reprezentantul ALDE conduce un Chevrolet din 2005. În 2015 Stancu a adus acasă 50.000 de lei din salarii de director și șef de compartiment economic al SGA Timiș. Soția acestuia a încasat și ea 32.500 de lei, tot în 2015, ca director și contabil la două companii. Ambii soți sunt pensionari, astfel că Traian Stancu a încasat în 2015 și o pensie militară de 21.600 de lei în vreme ce soția sa a primit de la stat 9.600 de lei. Din indemnizația de consilier județean, Stancu a dus acasă 11.615 lei.

1 COMENTARIU

  1. Dobra, sa-i multumesti lui BOJIN. Esti tare, cu Facultatea de sport ramaneai la CSS Lugoj, un amarat de profesor. Nici nu realizez cat de mic poti sa ajungi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.