Bărbat trimis în judecată pentru tentativă de omor după ce și-a atacat...

Bărbat trimis în judecată pentru tentativă de omor după ce și-a atacat un coleg de lucru cu o sticlă de bere

0
DISTRIBUIȚI

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus la data de trimiterea în judecată a inculpatului Miculescu Victor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Conform probatoriului administrat în cauză, incidentul a avut loc în data de 24 octombrie, anul trecut, la ora 1.30 noaptea.

„Inculpatul Miulescu Victor, în timp ce se afla cazat într-o pensiune din municipiul Timișoara împreună cu alți colegi de muncă, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat victimei M.D.C., colegul său de muncă, o lovitură în zona capului cu o sticlă de bere.


Ulterior, după ce sticla s-a spart în urma loviturii, cu un ciob din acea sticlă inculpatul Miulescu Victor a tăiat-o pe victima M.D.C. în zona gâtului, provocându-i în acest mod victimei o plagă contuză tăiată în zona cervicală anterioară mediană, soldată cu secționarea venei jugulare anterioară stângă și dreaptă, secționarea musculaturii tirohioidiene și secționarea tangențială incompletă a inelului traheal IV, precum și un hematom epicranian frontal dreapta, leziuni traumatice ce i-au pus în primejdie viața și care au necesitat 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, spune comunicatul Parchetului.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Tribunalului Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.