Călin Dobra a anunțat priorităţile sale pentru judeţ. Ce proiecte sunt esenţiale...

Călin Dobra a anunțat priorităţile sale pentru judeţ. Ce proiecte sunt esenţiale pentru Consiliului Judeţean Timiş VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Ales preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş cu 24 de voturi pentru, din care două din partea PNL, Călin Dobra şi-a anunţat planurile de viitor imediat după plenul de învestire. Acesta a ţinut să sublinieze că cele 12 voturi pe care le-a primit împotrivă, un consilier din cei 37 fiind absent, vor servi drept motivaţie pentru a face treabă şi mai bună.

„Cred că planurile pentru viitor dacă vreţi să începem cu acestea, dar cred că trebuie să începem cu mulţumirile adresate colegilor. Vreau să le mulţumesc colegilor din consiliul judeţean, celor care m-au votat şi celor care nu m-au votat. Acest vot împotrivă al unor colegi nu face decât să mă mobilizeze pentru a demonstra împreună cu echipa de conducere de la consiliul judeţean, doamna Roxana Iliescu şi domnul Titi Stancu, că vom duce proiectele judeţului Timiş la îndeplinire.


Avem o responsabilitate enormă şi prin funcţia pe care o ocupăm, dar şi prin faptul că judeţul Timiş a dat premierul ţării şi asta nu poate decât să ne mobilizeze să aplicăm diferite proiecte şi pentru a le duce la bun-sfârşit. Vă asigur că în următoarea întâlnire pe care o voi avea voi discuta cu conducerea consiliului județean. Sunt câteva proiecte importante cum ar fi cele de pe sănătate, centura de sud şi centrul intermodal pentru investiţii, dar vreau să am o întâlnire pe lângă cei doi colegi ai mei şi cu Direcţia Tehnică şi cea de Dezvoltare din consiliul judeţean unde voi prezenta planul pentru judeţul Timiş”, a susțint noul preşedinte al CJ Timiş.

Roxana Iliescu,vicepreşedinte al CJ Timiş din partea PMP le-a spus jurnaliştilor că „am respectat protocolul de colaborare, prin urmare, cele două voturi ale PMP au fost în sprijinul domnul preşedinte Călin Dobra”. Consilierul judeţean ALDE, Traian Stancu, vicepreşedinte al CJ Timiş, a explicat şi el că „astăzi s-a întâmplat o chestiune, s-a întrerupt mandatul domnilor Adrian Pau şi Sorin Grindeanu. Dar eu consider că s-a întrerupt numai mandatul, jurământul lor de consilier judeţean rămâne valabil. Doresc să am aceeaşi colaborare cu domnul preşedinte Călin Dobra şi sper să o scoatem cât mai bine la capăt”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.