Camera de Comerț Timiș organizează noi serii de cursuri privind achizițiile publice...

Camera de Comerț Timiș organizează noi serii de cursuri privind achizițiile publice și de manager de proiect. Când au loc

0
DISTRIBUIȚI

fonduri europene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine, și în acest an, în sprijinul locuitorilor din județ care doresc să se specializeze în diferite domenii. Astfel, sunt organizate o serie de cursuri atât privind achizițiile publice, cât și de manager de proiect, care se vor desfășura la sfârșitul lunii ianuarie și în luna februarie.

Reprezentanții CCIA Timiș anunță că organizează trei cursuri privind achizițiile publice. Este vorba de un curs expert achiziții publice, care are loc între 25 ianuarie și 9 februarie. Acesta este un curs de specializare, acreditat, elaborat pentru a ajuta participanții să lanseze cu succes o politică de achiziții publice.

În perioada 13 – 17 februarie, este organizat și un curs de instruire Legea 98/2016 și normele de aplicare, care vine în sprijinul celor care deja lucrează în domeniul achizițiilor publice, dar care doresc să se instruiască din punct de vedere al ultimelor modificări legislative privind achizițiile publice. Fiecare sesiune teoretică este urmată de aplicații practice, iar la absolvirea cursului, participanții primesc un certificat emis de CCIA Timiș.

De asemenea, între 20 și 24 februarie, Camera de Comerț Timiș organizează un curs de utilizare SEAP, destinat celor care doresc să deprindă abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe.


La absolvirea cursului, participanții obțin un certificat emis de CCIA Timiș.

Cele trei cursuri privind achizițiile publice se adresează atât autorităților contractante, cât și celor care doresc să participe la licitații publice, în calitate de ofertanți. Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Totodată, reprezentanții Camerei de Comerț Timiș anunță că începe o nouă serie a cursului “Manager de Proiect”, în perioada 25 ianuarie – 9 februarie. Cursul este autorizat, iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională. Cursul “Manager de Proiect” se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect. De asemenea, este acoperită întreaga tematică necesară pentru ocuparea unui post de manager de proiect, fiind abordate teme precum management organizațional vs. management de proiect, definirea, planificarea și implementarea proiectului, surse și instrumente sau cadrul legislativ și instituțional al Instrumentelor Structurale în Uniunea Europeana și România.

“Vor fi tratate modalitățile de redactare a unui proiect şi tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor. În acest sens, CCIAT asigură asistență în vederea pregătirii proiectului final de absolvire. Certificatul de absolvire pentru ocupația „Manager proiect” reprezintă o condiție esențială pentru oricine dorește să deruleze proiecte cu finanțare europeană”, transmite CCIA Timiș.

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd.Eroilor de la Tisa, nr. 22, cam. 110, tel. 0372 185 273, 0256 219 173, e-mail: mmuresan@cciat.ro, Milena Mureșan – consilier DFPP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.