COD GALBEN de ceață și chiciură în județele Timiș și Arad, vizibilitate...

COD GALBEN de ceață și chiciură în județele Timiș și Arad, vizibilitate redusă până la 50 de metri UPDATE 2 Avertizare prelungită pentru a doua oară

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-992258211">

ceata

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare „nowcasting” (pe termen scurt) cu cod galben de ceață și chiciură, valabilă pentru zonele de câmpie ale județelor Timiș și Arad în această dimineață, până la ora 10.00.

Conform ANM, Se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, dar și depunere de chiciură.

UPDATE Codul galben a fost prelungit până la ora 13.00 și extins la întreg județul Timiș, dar și parțial în județele Arad, Bihor, Caraș-Severin și Hunedoara, ceața fiind semnalată în special în zonele joase.

UPDATE 2 La ora 13.00, ANM a emis o nouă avertizare cod galben de ceață pentur zona de câmpie din județul Timiș și o bună parte din județele Arad și Hunedoara, avertizare valabilă până la ora 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.