Conflict cu focuri de armă între români și țigani în Timiș, mai...

Conflict cu focuri de armă între români și țigani în Timiș, mai multe persoane au fost reținute. Cum a început scandalul

3
DISTRIBUIȚI

Scandal cu împușcături noaptea trecută în județul Timiș. Un conflict mai vechi între două familii rivale degenrat într-o încăierare în toată regula.

Conflictul a avut loc aproape de miezul nopții, în localitatea timișeană Berini. O familie de români și una de romi s-au luat la harță după ce romii ar fi intrat în pădurea românilor de unde ar fi furat lemne.


În timpul scandalului, în care au fost implicate nouă persoane din cele două familii, un bărbat a scos un pistol cu gloanțe de cauciuc și a tras un foc în plan vertical.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție. Toate persoanele implicate în scandal au ajuns la audieri, iar ulterior opt dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore, așa că și-au petrecut noaptea în Arestul IPJ Timiș.

Potrivit polițiștilor, bărbatul care a tras focul de armă deține pistolul în mod legal. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, iar cei implicați sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și uz de armă fără drept.

Foto: Arhivă

3 COMENTARII

  1. Maine 26.01.2017, nu ratati evenimentul… tot satul Berini, merge la intalnire cu Prefectura si Politia Timis la Sacosu Turcesc., la ora 9. Presa are acces liber 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.