Distracție de pomină de Revelion în stațiunile montane din Banat, cu foc...

Distracție de pomină de Revelion în stațiunile montane din Banat, cu foc de tabără, seri țigănești, lansare de lampioane și artificii. Cât de ocupate sunt pensiunile

0
DISTRIBUIȚI

Nu puțini sunt bănățenii care și-au petrecut Revelionul în stațiunile montane din județul Caraș-Severin. Potrivit reprezentanților pensiunilor din Semenic, Văliug și Muntele Mic, aproape toate locurile de cazare au fost ocupate înainte și după Anul Nou.

De exemplu, pentru cinci zile petrecute în Munții Banatului, într-o pensiune de trei margarete aflată la poalele Semenicului, prețurile încep de la 850 lei, pentru un loc în cameră de patru persoane, și pot ajunge și la 1.350 lei, pentru un loc în cameră dublă.


Unitatea de cazare dispune de acces gratuit la internet WiFi, parcare privată, locuri de joacă pentru copii și o sală de conferințe.

În cele cinci zile, turiștii au parte de seri tematice, foc de tabără cu țuică fiartă din partea casei, cină festivă de Revelion și sunt vizitați de colindători.

„De Revelion au fost ocupate toate locurile încă de la data 1 octombrie. Avem 80 de locuri în total. Noi mergem de Revelion doar pe seri tematice, avem Blue Night, seară țigănească, lansare de lampioane, artificii, muzică, foc de tabără”, a declarat Mihaela Stoica, administratorul unei cabane de trei stele

Stațiunile montane din județul Caraș-Severin sunt vizitate iarna, în special, pentru pârtiile de schi. În această perioadă, în Văliug, Semenic și Muntele Mic stratul de zăpadă ajunge la o grosime de aproximativ 50 de centimetri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.