Doi bărbați dați în urmărire internațională, reținuți pe Aeroportul Internațional Timișoara. Vezi...

Doi bărbați dați în urmărire internațională, reținuți pe Aeroportul Internațional Timișoara. Vezi pentru ce erau căutați

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara și polițiștii de frontieră au depistat, în Aeroportul Internațional „Traian Vuia”, doi bărbați urmăriți internațional. Unul dintre aceștia era condamnat la închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier, iar celălalt era căutat de autoritățile judiciare din Germania pentru comiterea unor infracțiuni contra patrimoniului.

Primul urmărit a fost reținut pe 6 ianuarie, după ce polițiștii au depistat un tânăr de 27 de ani, pe numele căruia Judecătoria Arad a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la 2 ani și 4 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru infracțiuni la regimul rutier.


Cel în cauză a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș și introdus în Penitenciar pentru executarea pedepsei.

Al doilea urmărit este un bărbat de 44 de ani care a fost reținut la data de 7 ianuarie. Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea unor infracțiuni contra patrimoniului. Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională — Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș și prezentat Curții de Apel Timișoara, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș până la predarea către autoritățile germane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.