Doi bebeluşi, descoperiţi de poliţiştii de frontieră la granița de vest, înainte...

Doi bebeluşi, descoperiţi de poliţiştii de frontieră la granița de vest, înainte de a fi scoşi ilegal din ţară. Vezi cum erau ascunși

0
DISTRIBUIȚI

Noapte intensă pentru poliţiştii de frontieră din Timiş. Aceştia au reuşit să oprească doi bebeluşi înainte de a fi scoşi ilegal din ţară.

Cu puţin înainte de miezul nopţii, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, un tânăr în vârstă de 21 ani, domiciliat în judeţul Dolj, la volanul unui  autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Spania. Bărbatul era însoţit de o tânără, în vârstă de 18 ani, din judeţul Olt.

La controlul autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit ascuns printre bagajele aflate între scaunele din spate, acoperit cu o pătură, un minor în vârstă de 9 luni, fiul celor doi cetăţeni români.

Câteva minute mai tarziu, în acelaşi punct de frontieră, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor un bărbat, în vârstă de 41 ani, alături de care se aflau alte două persoane, domiciliate pe raza judeţului Dolj, care călătoreau cu un microbuz marca Ford Tranzit.

La controlul mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă între scaunele microbuzului, acoperită cu articole de îmbrăcăminte, o fetiţa în vârstă de 3 luni, fiica celor doi pasageri din microbuz.


În ambele cazuri, la cercetări părinţii minorilor au declarat că intenţionau să se deplaseze în Spania împreună cu minorii şi au recurs la această metodă deoarece nu aveau documente de călătorie pentru aceştia.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor în cauză, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.