Dosar penal pentru un tânăr din vestul țării care își punea câinele...

Dosar penal pentru un tânăr din vestul țării care își punea câinele să ucidă alte animale. Atenție, imagini ȘOCANTE

1
DISTRIBUIȚI

O postare pe Facebook a creat revoltă printre internauți, aseară. Este vorba despre o fotografie și un filmuleț în care se vede cum un bărbat își stârnește câinele, un pitbull, pentru a ataca un alt câine care este legat. Clipul poate fi văzut AICI însă, atenție, imaginile vă pot afecta emoțional.

În mesajul său, utilizatorul, care precizează că a primit imaginile de la altcineva, spune că stăpânul câinelui se numește Ionel Stepan, că este din comuna Buteni, județul Arad, și că aceste practici au devenit obișnuință pentru individ.

După ce postarea a fost distribuită de peste 10.000 de ori, oamenii legii s-au autosesizat și au luat primele măsuri în acest caz.

Astfel, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad a declarat, pentru specialarad.ro, că pe numele agresorului s-a întocmit deja un dosar penal pentru infracțiuni de cruzime împotriva animalelor.

„Oficial putem să vă comunicăm faptul că, în urma apariției pe rețelele de socializare a imaginilor și fotografiilor respective, polițiștii Postului de Poliție Buteni s-au sesizat din oficiu, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei.


Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din aceeași localitate, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cruzime împotriva animalelor”, a declarat inspectorul de poliție Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, pentru sursa citată.

Toate cele patru persoane prezente în clipul cutremurător au fost chemate la Postul de Poliție Buteni pentru a da declarații.

1 COMENTARIU

  1. Numai barbatii impotenti sau cei abuzati de parinti/neveste au asemenea manifestari. Mai sunt si cei incapabili sa-si masoare fortele cu oamenii din jur (pe plan fizic, profesional sau intelectual) si aleg sa chinuie niste animale fara aparare, crezand ca asta ii face grozavi. De fapt manifestarile astea arata cat de slabi sunt. Ei de fapt ne transmit ca sunt impotenti, abuzati fizic/psihic sau pur si simplu sunt niste nimicuri pentru societate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.