Două timișorence cu dizabilități intelectuale, pe podium la o competiție internațională de...

Două timișorence cu dizabilități intelectuale, pe podium la o competiție internațională de karate. Ce medalii au obținut FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1049897340">
Beneficiare ale Fundației „Pentru Voi”, premiate la un concurs internațional.

Două timișorence cu dizabilități intelectuale, beneficiare ale Fundației “Pentru Voi”, au reușit o performanță remarcabilă. Pentru al doilea an consecutiv, echipa ONG-ului din Timișoara a reprezentat România la Cupa Internațională de karate a Croației, competiție adresată persoanelor cu dizabilități, și s-a întors cu premii în țară.

Astfel, Gianina și Ghizela au urcat pe podiumul învingătorilor. Acestea vor aduce la Timișoara două premii valoroase, o medalie de argint și una de bronz. Cele două timișorence au fost pregătite de antrenorul Florin Boca.

“E bucurie mare la Zagreb, în echipa de karate „Pentru Voi”, în sufletul antrenorului ei. E bucurie mare și la noi la „Pentru Voi”! Felicitari, fetelor, suntem mândri de voi! Vă așteptăm cu drag acasă să sărbătorim victoria voastră! Mulțumim, Florin Boca, pentru că ești alături de Fundația „Pentru Voi”, au scris reprezentanții ONG-ului, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.